Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yönetim bi hata ettikmi anında cevap verio ama bu yazılara cevap yok nedense anlamadım ki kazendende ses yok kapatın artık şu sayfayı ziyaretcilere armut piş agzıma düs nereye kadar bizi enayi yerine koyuyorlar resmen kampanyaları ögrenip hiç paylasım yapmıolar olmaz kiii
kızlar bu arada money kampanyası basladıgı anda kardesime mail gelio demiştim hala devam edio gelmeye öyle olunca %100 ü kapıyorum ama buraya yazana kadar %100 bitio genelde

Bir de şunu deneyelim arkadaşlar,
Siteye üyeliği olan herkes giriş yaparak konuları okusa, bazen giriş yapmadan baktığımız da oluyor,onlar da ziyaretçi olarak görünüyor bildiğim kadarıyla.Bunu okuyan üye arkadaşlar giriş yapabilirler mi?

kanayan bi yaraya parmak bastınız efem :)

(giriş yapmış bulunmaktayım. sinirlerini zıplattığım arkadaşlarımdan özür dilerim.)

evet sizlere katılıyorum arkadaşlar sayfamız ziyaretci akınına uğruyor buna bir çözüm bulunsun bencede

bende katılıyorum arkadaşlarım çok haklı kadınlar kulubu sitesi gibi saygınlığı olmayan sitelere basit sitelere bile bakamıyoruz linkleri görebilmek için üye olmamız gerekiyor,ama bu sitenin bir saygınlığı ve düzeyi var her önüne gelen rahat rahat her istediğine bakarsa nerde kaldı bu sitenin ayrıcalığı.

Lipton 15 - Eti 19unda bitiyor..

evet ziyaretçilere kapatılsın yok öyle gizli gizli gözetleyip hooppp kampanyaları kazanmak !!!
sizin yüzünüzden biz hiç birşey kazanamıyoruzzz

bütün sitelerde üye olun diye yazı çıkıyor biyere bakmaya kalksak. burda nye yok . olması lazım yani ..

Son düzenleme:

evet engelle artık patron şu ziyaretçileri

kızlar şu kare mutfağın 5. şifresini niçin bir kişi söylemiyor burada amac kazanannın buradan biri olması değilmi

evet engelle artık patron şu ziyaretçileri

vallaha ya bizim yazmaktan kolumuz koptiu.başka birşey olsa hemen müdahale ediliyor ama bu durum neden bunca zamandır çözülmedi.ziyaretçilere kapatın LÜTTTFENNNNNNNN

evet ziyaretçilre kapatılsın şuan 2 üye 5 ziyaretçi var.ziyaretçiler sizin yaptığınız ayıptanda öte bizim rızamız olmadan bedavadan bilgileri alıp kcıyosunuz hakkımıza giriyosunuz...günah bence

MOBİLYAM İNEGÖLDEN HEDİYELİ KAMPANYA
Mobilya dünyası'nda farklı ve modern tasarımları ile adını duyuran MOBİLYAM İNEGÖLDEN 3 üyemize DORE ürünleri Hediye ediyor.
1 kişi Aelga 4 lü Cam Saklama Kabı
1 kişi Citron Maksi 3 lü Saklama Kabı
1 kişi Dalia Wok Tava | 28 cm
Kazanacaktır.
Katılım Koşulları
-MOBİLYAM İNEGÖLDEN'e üye olmak
(Mobilyam neglden | Online Mobilya Alveri Merkezi mobilya, inegl mobilyas, yatak odas, yemek odas, koltuk takm, ekonomik mobilya, online mobilya)
-Facebook sayfanı beğenmek ve kampanya'yı paylaşmak
(https://www.facebook.com/Mobilyaminegolden)
-Mobilyam İNEGÖLDEN sitesindeki 1 ürünü sitedeki paylaş butonunu kullanarak kendi profilinizde paylaşmak
1 hafta sürecek olan kampanyamız 20 aralık ta son bulacaktır.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar çok güzel kampanyalar bunlar. teşekkürler hepinize. . öpüyorum sizleri kampanya dostlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…