gecekuşu ;
avon serumum geldi demiştin,hangi kaargoyla geldi acaba
teşekkürler canım :)))Bu siyah çay türünü hepinizin severek içtiğini biliyoruz. Lipton siyah çaylardan hangisi siyah çay yaprakları ve bergamot aromasının harmanından elde edilmektedir?
Lipton Earl Grey Tea
Lipton Golden Ceylon Tea
Lipton Yellow Label Tea
Lipton English Breakfast Tea
kızlar liptonun cevabı
1803 yılında İngiliz soylusu Earl Grey Çin’de siyah çay yapraklarıyla bergamot aromasının harmanından elde edilen çok lezzetli bir çayla tanışır ve bu lezzeti tüm dünyaya tanıtmaya karar verir. O yıllardan itibaren Earl Grey Çayı nefis lezzeti ve kokusuyla çayseverlerin önde gelen tercihlerinden birisi olur.
Lipton | Facebook
early grey cavap
Bu siyah çay türünü hepinizin severek içtiğini biliyoruz. Lipton siyah çaylardan hangisi siyah çay yaprakları ve bergamot aromasının harmanından elde edilmektedir?
Lipton Earl Grey Tea
Lipton Golden Ceylon Tea
Lipton Yellow Label Tea
Lipton English Breakfast Tea
kızlar liptonun cevabı
1803 yılında İngiliz soylusu Earl Grey Çin’de siyah çay yapraklarıyla bergamot aromasının harmanından elde edilen çok lezzetli bir çayla tanışır ve bu lezzeti tüm dünyaya tanıtmaya karar verir. O yıllardan itibaren Earl Grey Çayı nefis lezzeti ve kokusuyla çayseverlerin önde gelen tercihlerinden birisi olur.
canım bu son yarısmadan mı kazandın güle güle kullanbende kazandım ama hala gelmedi bakalım bekliyorum eşim fenerbahçeli
bu arada kaç numara canım?
Kizlar cizi cekilisi aciklanmis bende baana gelen maildn gordum kazandigimi ancak tlfdan giriyorum o sebeple ne yazik ki kopyalayamadim kazananlari belki biri kopyalar bl sansssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?