Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar umarım herkes megan dan sıra almıştır ben dün yetişemedim sıra alamamıştım bu sabah erkenden kalkıp bekledim ve sıramı kaptım birşey soracağım caramio oyununda hızlı yazamıyorum bir arkadaş vardı hızlı yazmak konusunda yardım etmişti kimdi o arkadaş banada yardımcı olurmu aceba?

görevlerden birini yerine getirdim sıra numaramı da ladım 4 saat sonra cark mı cevircem şimdi:26:

evet, sira sana geldiginde carki cevirmen gerekiyormus, bende sirami bekliyorum, ilk defa cevircem bir saat sonra, nasil cevriliyor cark yazarim cevirdikten sonra

öncelikle cevabın için çok tşk ederim sanırım açarken hata veriyor öyle görevler felan yazmıyor
sadece kırmızı megan resmi var alttada katılım koşulları felan yazıyor anlamadım.

ne demek canim, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim, sayfayi bi kac kez yenile, dusuk baglanti yuksek baglanti falan yazmasi gerekiyor birine tikla, ama once facebook ve twitter ile baglan seciyorsun

sağ tarafta facebook ile bağlan diye birşey olması lazım ona tıklayıp kabul et izin ver vs.

form dolduruluyo bir tane daha önce doldurduysan çıkmaz..

sonra sağ altta yüksek hız düşük hız falan yazıyo ona tıklayıp canlı yayına bağlanıp sıranı bekliyosun..

yalnız numara alırken çark çevirme hızı seçtik ya tekrar birşey yapmıcaz sanırım sadece beklicez diye anladım ben

şu pascalla tombalayı anlayan varmı pekş?

davetleri kabul edip ettirsemde tek kart seçiyoruz, bendemi bir sorun var hiç birden fazla kartı aynı anda seçebilen var mı?

ben bugün 45 sırada çarkı robot çeviriyor. girişte sıra alırken çarkı çevir diye bir yer var hızını orda veriyorsun sanırım yer kapıcam diye es geçtim yavaş çevirdi:)

Mercedes-Benz Milli TakımlarHediyeli Soru

Milli Takımımız Dünya Kupası‘na ilk kez hangi tarihte katılmıştır?

1926
1969
1954

Ben 1954 yaptım.

D&R
İspanya'dan kalkıp, Mısır piramitlerinin eteklerinde hazinesini aramaya giden Endülüslü çoban Santiago'nun hikayesini anlatan Paulo Coelho’un “Simyacı” kitabı, bugüne özel D&R web mağazamızda 7.50 TL. Bu fırsatı kaçırmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…