Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arada önceden paylaşılanlar varsa kusura bakmayın arkadaşlar dikkat etmeye çalışıyorum ancak yinede gözümden kaçmış olabilir.

az önce bonte çikolatalarım geldii 1kg kovada çok bonkör şu kahve dünyası :)))

Hediye kampanyamız başlamıştır. Katılım için tek yapmanız gereken, PAYLAŞ butonu ile kampanyamızı kendi duvarınızda paylaşmanızdır... Son katılım tarihi 15.12.2011'dir. Herkese bol şans

MARKABEBE.COM | Facebook

ooo süper afiyetle ye canım çikolata istedi bak şimdi. ama zor yarışmaydı ya ben en fazla 4 dakika dayanabiliyorum ona haketmişsin sen tebrikler

kızlar prima için kaç aylık hamile olmak gerekiyodu arkadaşım için yapıcamda yeni hamile daha

Doğal ürünlerden oluşan organik sepet ödüllü yarışmamız Facebook sayfamızda başladı. Katılmak için tıklayın!

Doğa Koleji - Doğa ile Kazan! | Facebook

1961 diye buldum cevabı

Abonelik Formu | Âlâ Dergi adresine hemen uğrayın, ücretsiz tanışma paketinden faydalanın!

* İlk 2bin kişiye gönderilir.
* Tanışma paketi Âlâ Dergi'nin ilk 4 sayısından herhangi ikisini içerir.
* 2 TL Kargo ücreti alıcıya aittir.
* Kampanya şartlarını okuyunuz.

Âlâ Dergi | Facebook

Sayfayı en çok arkadşı ile paylaşan 1 kişiye ;

z Collection Ocakba Izgara Seti Ocakbaşı Izgara Seti
hediyemiz..

Yine sayfayı arkadaşları ile paylaşan 2. 3. 4. kişilere çekilişsiz Termal Sauna Kemer!
Tüm katılımcılar arasında çekilişle 10 kişiye makdis.com dan Termal Sauna Kemer!

Kazananlardan kargo dahil hiçbir ücret taleb edilmeyecek ve ürünler vede masraflar makdis.com güvencesiyle teslim edilecektir.

beğenip paylaştığınızı belirten yorumunuzu en çok arkadaşına like ettiren siz olun ve bu harika ürünleri siz kazanın ....
Kampanya bitiş tarihi: 22 aralık...

https://www.facebook.com/SonHaberlercom?sk=wall

https://apps.facebook.com/barrelbandits/

https://apps.facebook.com/kizlargecesi/?ref=ts

arkadaşlar Persan blogundaki yazının altına 2012 dileğini yazanlar arasından her hafta 10 kişiye ajanda hediye ediyor.

Persan Home Studio | Facebook

annem annem...

çok şanslı bu annem yaaa..şans meleğim benim...

slm kızlar ben geldimmm :) 5 gündür şehir dışındaydım şimdi geçmişe dönüp okumak istiyorum ama kimbilir kaç sayfa geçti birazda üşeniyorum

bide saçlarımı kızıla boyatmaya karar verdim

ben biraz geçmiş okurum birazdan size dönerim , öptüm herkesi

slm kızlar ben geldimmm :) 5 gündür şehir dışındaydım şimdi geçmişe dönüp okumak istiyorum ama kimbilir kaç sayfa geçti birazda üşeniyorum

bide saçlarımı kızıla boyatmaya karar verdim

ben biraz geçmiş okurum birazdan size dönerim , öptüm herkesi

kuzucummm döndün mü senn hoşgeldin :)) özlemştmm tam zamanındaaa :*

kızlar prima için kaç aylık hamile olmak gerekiyodu arkadaşım için yapıcamda yeni hamile daha

valla ben istedim geldi hamile değilim zaman zaman geliyor bebek ürünleri yakınımda durumları iyi olmayan biri var yeni bebeği oldu hep ona veriyorum bezler mamalar öyle seviniyorki ..

Face' de Çanta markt Diye bir site var orada çanta çekilişi var.

Çanta Markt
Sayfamızı Beğenin, Duvarınız' da paylaşın,
Sayfayı ve çanta modellerini beğenen arkadaşlarımızın arasından 15.01.2012 tarihinde yapılacak çekilişten çıkan üç kişiye Çanta Markt ' den istediğiniz 1 çanta hediye kazanıcaktır.
( model stok dahilinde)

yazıyor ben katıldım çekilişe sizde katılabilirsiniz. İnşallah bana çıkar çok güzel çantalar var. Fiyatalrıda çok uygun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…