Migors'a uğrayıp igloları aldım. onun dışında burger kuponlarımla menü yedik. Gelen yada giden herhangi bişey yok. Sormayın boyut yayıncılıktan bende sürekli aranıyorumHediyeleri gelen ve kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. darısı başımıza
kuzucummm döndün mü senn hoşgeldin :)) özlemştmm tam zamanındaaa :*
afiyet olsun canım.bu iglolar yanlış yükleniyor benim karta.geçen nugget kazanmıştım %50 fish fingers yazıyodu .kasaya geldim %25 fish fingers oldu.salı günü de katıldım kampanyaya ama ne veriyo bilmiyorum iglonun?
döndüm kuşum , hoşbuldummmm :)bende seni özledim :))) tebrikler bu arada , bonte yi hak etmiştin
slm kızlar ben geldimmm :) 5 gündür şehir dışındaydım şimdi geçmişe dönüp okumak istiyorum ama kimbilir kaç sayfa geçti birazda üşeniyorum
bide saçlarımı kızıla boyatmaya karar verdim
ben biraz geçmiş okurum birazdan size dönerim , öptüm herkesi
hoşgeldin tatlım ya valla merak ettim çok seni nerelerdesin diye umarım saçlar yakışır bu arada
tatil yaptım diyelim didime gitmiştim anneannemin yanına :)))
ya çok araştırdım işte beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm , yakışcağı yazıyor bi çok yerde , zaten çok kırmızı istemiyorum baya koyu olcak çok dikkat çekmek istemem ama işte öyle heycanlıyım , sabah olsa gitsim kuaföre diye bekliyorum valla
anladım cnm umarım içine sinecek bir sonuç alırsın o halde
tatil yaptım diyelim didime gitmiştim anneannemin yanına :)))
ya çok araştırdım işte beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm , yakışcağı yazıyor bi çok yerde , zaten çok kırmızı istemiyorum baya koyu olcak çok dikkat çekmek istemem ama işte öyle heycanlıyım , sabah olsa gitsim kuaföre diye bekliyorum valla
güle güle temizle canım :)ben hala benimoları bekliyorum :2:
ay ay..çok güzel ..güle güle temizlik yap şekerim.:13:.çeyize koyarsın..
gule gule kullan cnmmmmmmmm
primayı soran arkadslar olmus
prıma dunyasından prıma ılk hedıyeme tıklayın orda folm var doldurunca
arıolar zaten
güle güle kullan süpermiş vileda setiii
güle güle kullan canım
Çok teşekkürlerrrrrr
Nehirin hediyesi çok güzelmiş güle güle canım
kızlar bu arada primaya ben üye oldum da bir paket geldi başka gelmeyecek mi aya ya da yaşa göre.Bu ilk hediyem paketiydi dahası yok mu ki
tebrikler tatlı gacı :)))
benimde yarın sonuçlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?