Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Migors'a uğrayıp igloları aldım. onun dışında burger kuponlarımla menü yedik. Gelen yada giden herhangi bişey yok. Sormayın boyut yayıncılıktan bende sürekli aranıyorum Hediyeleri gelen ve kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. darısı başımıza

afiyet olsun canım.bu iglolar yanlış yükleniyor benim karta.geçen nugget kazanmıştım %50 fish fingers yazıyodu .kasaya geldim %25 fish fingers oldu.salı günü de katıldım kampanyaya ama ne veriyo bilmiyorum iglonun?

avon & pierre cardin
BEĞEN PAYLAŞ YAPIYORUZ VE ÇEKİLİŞLE 1 KİŞİYE 3+1 TONİK HEDİYE EDİYORUZ.

Pirelli Club - Duvar | Facebook
Pirelli Club
Kış lastikleri ile ilgili kampanyamız devam ediyor. Hemen şimdi sende bilgilendirici görselimizi kendi profilinde herkese açık olarak paylaş, Pirelli'den seyahat çantası veya kışlık bere kazanma şansını yakala! :)

Pion Tekstil-Pion Women Wear
Beğen-paylaş son günü: 20.12.2011 :))

Goldsoft Yazilim - Duvar | Facebook
Goldsoft Yazilim
Bugün (Çarşamba-14.12.2011) takipçimizden bir kişiye Tefsir CD'si Hediye... Beğenin ve Paylaşın.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
ETİKETLEME ALBÜMÜ III
ARTİNOX CENTER YILBAŞI YARIŞMASI Yarışmamıza katılmak için, yapmanız gereken Yerel İşletme sayfamızın beğenilmesi ve “ETİKETLEME ALBÜMÜ I-II-III” albümlerinden istediğiniz bir fotoğraf üzerinde 40 arkadaşınızı etiketlemenizdir. ARTİNOX CENTER ANKASTRE MERKEZİ

ALL, forkids - Dalin'den Hediyeler! | Facebook
Yarışmamıza katılım gün geçtikçe artıyor! Birbirinden yaratıcı dilekler gelmeye başladı... 18 Aralık'a dek siz de dileğinizi paylaşın, Dalin'den harika hediyeler kazanın! Arkadaşlarınızı da yarışmamızdan haberdar etmeyi unutmayın!
Katılım için: ALL, forkids | Facebook

Kozmetikte ŞoOoOok Fırsatlar
YARIŞMA ŞARTLARI
1)Yarışma duyurusunu duvarınızda paylaşmak.
2)Resmin altına en beğendiğiniz ürünü anlatan bir yorum bırakmak.
3)Bu yorumunuzu SAYFA İLE birlikte arkadaşlarınıza beğendirmek.
4) 5 Kişi hediye kazanacak. (50 tl, 40 tl, 30 tl, iki kişide sürpriz hediye)
5)Yorumunu en çok beğendiren ilk iki kişi çekilişsiz kazanacaktır.
6)3 kişi ile her 25 beğeni bir çekiliş hakkı olmak üzere çekiliş ile bizden hediye kazanacaktır.
7)Yarışmamız sayfamız 2000 kişi olunca sona erecektir

DS ORGANİZASYON
Nar, bereket ve doğurganlık sembolüdür. Sayfamın açılışı şerefine 1 kişiye dekoratif Bereket narı 3 Lü set hediye edeceğim. 5 Arkadaşını davet edip bu iletiyi paylaşanlar arasından 1 kişiye. Son Katılım 26 Aralık Bol Şanslar...

Son düzenleme:

Teşekkürler Iglo chicken fingers bu haftaki Kasada kartı geçirdikten sonra hiç bakmıyolar ki her seferinde kartta indirim olması gerek diye yineliyorum bende.

hoşgeldin tatlım ya valla merak ettim çok seni nerelerdesin diye umarım saçlar yakışır bu arada

hoşgeldin tatlım ya valla merak ettim çok seni nerelerdesin diye umarım saçlar yakışır bu arada

tatil yaptım diyelim didime gitmiştim anneannemin yanına :)))

ya çok araştırdım işte beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm , yakışcağı yazıyor bi çok yerde , zaten çok kırmızı istemiyorum baya koyu olcak çok dikkat çekmek istemem ama işte öyle heycanlıyım , sabah olsa gitsim kuaföre diye bekliyorum valla

anladım cnm umarım içine sinecek bir sonuç alırsın o halde

Hoşşş gellldinnnnn
vallaha özlettin kendini.bizim içinde yapsaydın tatil.gezseydin biraz.
kızıl saç sana yakışacaktır umarım.
şimdiden hayırlı olsun yeni yaptıracağın saçın..

güle güle temizle canım :) ben hala benimoları bekliyorum :2:

ay ay..çok güzel ..güle güle temizlik yap şekerim.:13:.çeyize koyarsın..

gule gule kullan cnmmmmmmmm

primayı soran arkadslar olmus
prıma dunyasından prıma ılk hedıyeme tıklayın orda folm var doldurunca
arıolar zaten

güle güle kullan süpermiş vileda setiii

güle güle kullan canım

Çok teşekkürlerrrrrr

Nehirin hediyesi çok güzelmiş güle güle canım

kızlar bu arada primaya ben üye oldum da bir paket geldi başka gelmeyecek mi aya ya da yaşa göre.Bu ilk hediyem paketiydi dahası yok mu ki

bende sabahı iple çekiyorum eşim 4 gündür başka şehirde kursda yanına gidecez kızımla çok heycanlıyımmm

şimdi maillerimden öğrendim, bir blog çekilişinden bioderma H2O tonik kazanmışım..

tabi canım bizi mi kıracaklar, gönderirler her 6 ayda bir hedaye paketi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…