Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merekila anne boyutundan ramışlardır benide aradılar az önce boyama setimii ne kazanmışım adres almak için arıyorlar sonunda şansım yeniden güldüüü yaaa

senin şansın hep sırıtıyodu zaten
inşallah gönderirler banada yada tekrar ararlar :26:

Çok tşk ler kızlar gerçektende çk güzel çay kaşıkları bende kullanmaya kıyamıycam galiba daha 6 aylık kızım var onun çeyizinemi kaldırsam napsam

Pritt Türkiye
Yarışmamız başlıyooor!
Doğru cevabı biliyor musun o halde; hemen pritturkiye@gmail.com adresine cevabını gönder, şanslı 10. 20. 30. 40. veya 50. kişi sen olursan, Pritt Pritt Boya Seti senin olsun! İşte sorumuz:

Pritt dünyasının sihirli renkli üyesi hangisidir?
a) Pritt Magic stick
b) Pritt Multi Tack
c) Pritt Beyaz Tutkal

çok şeker güle güle kullan arkadaşım
senin şansın hep sırıtıyodu zaten
inşallah gönderirler banada yada tekrar ararlar :26:

şansım sırıtsa bşyler kazananlar arasında olurdum küsmüş beliii

beni sabh aradıklarında 3 kere aradılar o zmn görüşme yapıyordum dönmedim
de bidaha boyut yayıncılıkdan reklam amaçlı arayıp bıktırıyorlardı onlar sandım

sonra öğleden sonra yne aradılar o zamn açtımm meğerse hediye kazanmışım şaşırdım da yaniii

Philips Türkiye
Philips’ten yılın en son ve en büyük sürprizi: Sosyal medyadaki paylaşımlarınız enerjiye dönüşüyor; Palladium AVM'deki 6 metrelik Philips LED yılbaşı ağacı aydınlanmak için mesajlarınızı, tweet'lerinizi ve davetlerinizi bekliyor! Katılın, hem yılbaşı dileğinizi paylaşın hem de birbirinden güzel Philips ürünlerinden birini kazanma şansı yakalayın: on.fb.me/philipsyilbasiagaci

buda yeni başladı kızlar link burda aktif değil ama kopyala yapıştırla açtım ben

14 Aralık 2011 Çarşamba, 18:02 tarihinde Pritt Türkiye tarafından eklendi
Sorumuza doğru cevabı veren,

Şanslı 10. kişi: SMMM Gülsen Doğan
Şanslı 20. kişi: Ceyda Öztürk
Şanslı 30. kişi: incinaz çavuş
Şanslı 40. kişi: ümmühan başer
Şanslı 50. kişi: Senem Kaplan

Tebrik ederiz! :)

bizden birileri var galiba tebrikler

Turkcell Superonline - Duvar | Facebook

Turkcell Superonline
Yılbaşı hediyeniz bizden... Her saat 1, her gün 24 kişiye Teknosa'dan 50 TL değerinde hediye çeki ! Süper yılbaşı çekilişine katılıp Teknosa'dan hediye çeki kazanmak için takipte kalın

Radyo Mydonose - Duvar | Facebook

Mydonose'dan 2 kişilik CineBonus davetiyesi kazanmak isterseniz iletişim bilgilerinizi sinema@radyomydonose.com.tr adresine göndermeniz yeterli. Bol şans :)

Eti Gofredo - 7 Saniyede 7 Gofredo | Facebook

Ve işte karşınızda 7 Saniyede 7 Gofredo!
Kampanyamıza katıl, 7 Saniyede 7 Gofredo'yu nasıl yiyebileceğini videoda bize göster! Üstelik her hafta en beğenilen 77 videoya Eti Hediye Paketi hediye! Katılmak için hemen tıkla!

Yedigün - Duvar | Facebook

"Karnı Acıkanlar Yedigün'e" demeye devam ediyoruz! Haftanın 5 günü sayfamızda yayınlayacağımız sorulara belirttiğimiz numaralarda doğru yanıt veren 6 katılımcımız Burger King'den çift kişilik menü çeki kazanacaklar.

Right Guard Türkiye - Duvar | Facebook

soruyu doğru yanıtlayan her 100. kişiden biri olmayı başarın, Right Guard Bakım Seti sizin olsun!

Arçelik
Yeni yılda, o istediğin hediyeyi kazanmak için bizi takip et! Sana bir sürprimiz var!

Arçelik - Duvar | Facebook

HMSTatil.Com Twitter takipçilerine 25 Aralık'ta sürpriz bir otelde konaklama hediye ediyor. Twitter'da HMSTatil yazarak sayfayı bulabilirsiniz, hemen follow edin

Cuma ve cumartesi günü çeşitli etkinliklere davetiye kazanmak için Corona Türkiye'yi Twitter'dan takip edebilirsiniz.
twitter.com/#!/CoronaTurkiye

Bu hafta davetiye verilecek etkinlikler:
16 Aralık Cuma Ghetto’da Büyük Ev Ablukada konseri
17 Aralık Cumartesi indigo’da Mike Joyce
17 Aralık Cumartesi Ghetto'da Pink Amsterdam partisi
17 Aralık Cumartesi Roxy’de Late Night Burlesque Party

Corona Türkiye'yi Twitter'dan takip ederek bu etkinliklere davetiye kazanabilirsiniz.

Ödüllü yarışmalarımız başladı!
Sol menüde bulunan "Yılbaşı Hediyeleriniz Bizden!" sayfasından yarışmalarımızı takip edebilir ve sürpriz ödülleri kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Herkese bol şans!

Telpa Telekomünikasyon - Duvar | Facebook

YKM sana Desigual fular, bir arkadaşına da Desigual bere hediye ediyor! Yapman gereken 16 Aralık Cuma gününe kadar bu paylaşımın altına Desigual bere hediye etmek istediğin arkadaşının ismini, başına @işareti ekleyerek etiketlemek.

Arkadaşını etiketleyenler arasından seçilecek 2 kişi Desigual fular, arkadaşları ise Desigual bere kazanacak. Bol şans! :)

YKM Türkiye - Duvar | Facebook

Kadının Sesi Gazetesi olarak 2 kampanyamızla karşınızdayız

Kampanya şartlarına gelecek olursak;
1.Kampanyayı profilinizde paylaşmanız
2.Resmin altına paylaştığınıza dair yorum yapmanız
3.Yorumunuzu 5 kişiye beğendirmeniz

Her 5 kişi bir çekiliş hakkıdır.
Varsa bloğunuzda kampanyayı duyurmanız +1 çekiliş hakkıdır..

Not:1 kişi ancak 1 yorumu beğenebilir.. 1 den fazla beğendiği yorumlar kabul edilmez.
Kampanya sonunda kontrol edilecektir..

ÖDÜLLER
1 kişiye 2 Parça Keramika çerezlik seti
1 kişiye Takı seti

Kampanya 1 Ocakta sona erecektir

Kadının Sesi Gazetesi Kampanyası 2 | Facebook

Osmanlı Takı by Celali'den Yeni Yıl hediyesi!

Fotoğrafı beğenip paylaşanlar arasından seçilecek 3 kişiye fotoğraftaki ürün hediye. Bol şanslar.

https://www.facebook.com/osmanlitakibycelali?sk=wall

Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri
Diego El Cigala konseri için tüm biletler tükendi. Ancak konsere gitmek için hala şansınız var! Uygulamamızdaki soruyu cevaplayanlar arasından 5 çift, bu Cumartesi müziğe doyacak!

https://www.facebook.com/AveaSiraDisiMuzik?sk=app_127779157332664

Dünyanın müziği ayağınıza geldi! Imam Baildi konserinde İş Sanat'ın davetlilerinden biri olma şansı için tıklayın; http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/ImamBaildi

Acıbadem Sağlık Grubu
ACIBADEM YENİ YIL SAĞLIKLI YAŞAM TESTİ Yayında!

Sağlık bilginizi ölçmek ve hediyeler kazanmak ister misiniz?
Her gün yayınlanacak testleri en kısa sürede çözün, puanları toplayın; günün birincisine verilecek olan Acıbadem Sağlık Seti, haftanın birincisine verilecek YENİ YIL CHECK-UP PAKETİ hediyelerini kazanma fırsatı yakalayın!

Teste başlamak için tıklayın: https://apps.facebook.com/saglikli-yasam-testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…