hanımlar bişi sorucam bu benim o lar ne zaman gelıcek bılgısı olan var mı??
güle güle kullan canımben çok istemiştim bunu ama çıkmadı alıp yılbaşında kendime hediye etmeyi düşünüyorum artık
merhabalar herkese
limangoya bakıyordum da bambi ayakkabılar ne kadar ucuz öyle acaba mağazasında ne kadar fiyatı bir de kalitesi nasıl bilen varsa cevaplayabilir mi?
canım ya bu siteler giysi anlamında bana hiç inandırıcı gelmedi hiç bir zaman maalesef sen bilirsin ama ofiste bir arkadaşa almıştık o siteden 2-3 çift ayakkabı başka bir markaydı ama ayakkabı resmen geldiğinde yapıştırıcı kokuyordu ya
beni şimdi anne boyutundan aradılar. konuştular konuştular benimle ve kızımla ilgili bilgi aldılar sonrada sabiha paktuna nın 200 milyonluk kitabını satmaya kalktılar.birde istiyormusunuz demekte yok.kargoluyorum diyo.bende istemiyorum yollamayın dedim.
acayip sinir oldum vallaha.bende saf saf dinledim hediye kazandınız falan diyecek diye...
"Mavi Pansiyon" adlı filmin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 6., 46., 76, 96., 106. ve 206. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Cheeseburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
CEVAP:Nezih Ünen buldum
bu arada kızlar ben bundan değil ama liptondan hediye menü kazanmıştım sözde sözde diyorum çünkü almaya gittiğimde resmen hayal kırıklığı yaşadım resmen ya bir hamburger içinde sadece köfte ve en ufak boylardan patates ve içecek var yanında çok gereksiz buldum yani o yüzden katılmıyorum artık bu yarışmalara tabi burdan kazanıpta karşılığında güzel bir menü alanlar varsa onları bilemem
canım ben ve ablam kazanmıştık geçen hafta bana çocuk menü vermişlerdi sinir olmuştum ama ablam sorunsuz almış bazı şubeler tuhaf davranıyor sanırım sanki kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi muamele ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?