Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Lipton Soru-Cevap uygulamamız sona ermiştir. Kazananlar 16.12.2011 Cuma günü saat 16.00'da sayfamızda duyurulacaktır. Bizi takip etmeye devam edin :)

T-box
Biz yeni yılda, sağlıklı, modayla dopdolu, herkesin çok mutlu olduğu bir dünya istiyoruz, peki yeni yıl sana ne getirsin istersin? 22 Aralık Perşembe günü, saat 10:00'a kadar yorum bırakanlar arasından çekilişle 15 T.box takipçisi, T.box’ın sıcacık bere, atkı, eldiven setini kazanacak! Yorumlarınızı kendi duvarınızda da paylaşmayı unutmayın :)

merhabalar herkese

limangoya bakıyordum da bambi ayakkabılar ne kadar ucuz öyle acaba mağazasında ne kadar fiyatı bir de kalitesi nasıl bilen varsa cevaplayabilir mi?

beni şimdi anne boyutundan aradılar. konuştular konuştular benimle ve kızımla ilgili bilgi aldılar sonrada sabiha paktuna nın 200 milyonluk kitabını satmaya kalktılar.birde istiyormusunuz demekte yok.kargoluyorum diyo.bende istemiyorum yollamayın dedim.
acayip sinir oldum vallaha.bende saf saf dinledim hediye kazandınız falan diyecek diye...

"Mavi Pansiyon" adlı filmin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 6., 46., 76, 96., 106. ve 206. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Cheeseburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

CEVAP:Nezih Ünen buldum

Son düzenleme:
merhabalar herkese

limangoya bakıyordum da bambi ayakkabılar ne kadar ucuz öyle acaba mağazasında ne kadar fiyatı bir de kalitesi nasıl bilen varsa cevaplayabilir mi?

canım ya bu siteler giysi anlamında bana hiç inandırıcı gelmedi hiç bir zaman maalesef sen bilirsin ama ofiste bir arkadaşa almıştık o siteden 2-3 çift ayakkabı başka bir markaydı ama ayakkabı resmen geldiğinde yapıştırıcı kokuyordu ya

teşekkür ederim risk almaya gerenk yok diyorusn haklısın:))

Saber Sipahi ( Tolga Burak Uzar )
SAYFAYI BEĞENEN KAZANIYOR!!!

Saber Sipahi Fan Sayfasını Beğenenler Arasında Yapılacak Çekiliş İle 10 Kişiye
Adına İmzalanmış Orjinal "YANSI'MA" Albümü Armağan Edilecektir!
SON GÜN 30 ARALIK!

anne boyutuna elini veren kolunu kaptırıyor malesef..
ben anaokulu setini aldığımdan beri arıyorlar ve ben dinlemeden hemen bi bahane uyduruyorum ve güzellikle kapatıyorum:)

bu arada kızlar ben bundan değil ama liptondan hediye menü kazanmıştım sözde sözde diyorum çünkü almaya gittiğimde resmen hayal kırıklığı yaşadım resmen ya bir hamburger içinde sadece köfte ve en ufak boylardan patates ve içecek var yanında çok gereksiz buldum yani o yüzden katılmıyorum artık bu yarışmalara tabi burdan kazanıpta karşılığında güzel bir menü alanlar varsa onları bilemem

canım ben ve ablam kazanmıştık geçen hafta bana çocuk menü vermişlerdi sinir olmuştum ama ablam sorunsuz almış bazı şubeler tuhaf davranıyor sanırım sanki kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi muamele ediyorlar

hım anladım demekki bizim şansa o menüler geldi bana dediki ordaki uyuz personel bu belirli bir menü başka seçme şansınız yok ne alaka ya öle bir hediye kazanıyorum ufacık menü oluyor o yüzde artık önemsemiyorum o yarışmaları ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…