Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

konumuzla alakasız olacak amma şu smileye bayılıyorum tarzımı yansıtıyor kendileri bebekle uğraşacağım diye aynen böyle bir tarz yaptım kendime ....

Ben o kadar takip ediyorum kampanyaları görmedim nivea yı eşim cepten yorum yazmış hediyeden habersiz niveaya öylesine ve kazanmış çok sevindim

Şimdi Avea servislerine üye ol; 3 adet Opel Astra 1.6 2012 model araç; 33 adet Samsung 32" LCT TV ve 333 adet Avea Jet Modem'den birini kazanma şansı yakala!

Yılbaşı Kampanyası

Arçelik | Facebook

gün içinde süproz varmış..

..: VOILA SAÇ BOYASI - VOILA COLORFIX SYSTEM:..

kızlar bunu buldum , altta sağda ÖDÜLLÜ ANKLER var

Lancôme Turkey | Facebook

cuma günü yarışma varmış..

Tucano Türkiye | Facebook
iphone 4 kılıfı veriyomuş 3 de başlıcakmış

Kızlar bu Benim'o lar ne zaman gelir ki yaa

bunu çok beğendim. tasarımımı seçtim çok güzel oldu . çok zevkli saol paylaşım için :)

Kızlar tamamen sahtekarlar yorumlarımı sildiler ama siz de bilin şikayet ettim kendi ofis konferans odalarındaki fotoları istiyorlarmış

Ne kadar yanıltıcı bir yarışma face dekileri kandırıyorsunuz biz de duvar fotoğraflarındaki ni mail attık diğer bir çok arkadaş gibi bunu da sileceksiniz biliyorum ama facebooka şikayet edeceğim sayfanızı ve katıldığım forumlara yazacağım

Sürpriz yarışmamız başladı! Max kampanyamızda satışta olan görseldeki elbisenin ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 50., 75. 100. ve 150. kişi Max’dan sürpriz bir hediye kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!

cevap RN06Y-M.PEMBE

Kızlar Magii den çook önceden gelen paketler var ya makarna sosları. Benimki halaaaa bana ulaşmadı. Magii ile son yazışmamda kargo şirketini aramamı yazdılar. Kargo şirketi da Narpost. Hayatımda bu kadar dalavereci bir şirket daha görmedim , bugün yarın diye günlerdir oyalıyorlar beni . Kayıtlarında geri gönderilmiş olan kargo biraz sıkıştırınca 1 dk. sonra şube de oluverdi

İç ettiklerini tahmin ediyorum onun için de peşini bırakmamaya karar verdim. Sizden ricam bu paket içinde neler geldi size. Kaç tane ürün gönderdi magii bana yazarsanız kargo geldiğinde kontrol edeceğim.
teşekkürler

Aynı şeyi fm bebeğim geliceği zamanda yapmışlardı. Narpostu hiç sevmiyorum 3 adet makarna sosu gönderiyo canım. Ispanak, kıyma ve yahni

Fairy gibi..kaç kez yazdım gelmedi diye ,hep kargo da, size ulaşcak diye mail atıyorlar oyalamak için..
en son bayaa kinayeli msj yazdım sayfaya..
kargonuz gelmiş sizi evde bulamamış geri dönmüş demezler mi?

ben de hangi kargo şube ile görüşmek istiyorum,bütün kargolar geliyor, evde yoksak bildiri notu bırakıyorlar dedim..
bakalım.. tekrar talimat vermişlermiş te ,gelecekmiş te miş miş ..
iyice sinir oldum..deterjanında değilim de,yaptıkları aktiviteyi önemsemiyorlar..
zaten gelince birine veririm kullanmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…