Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu adresten ne geliyo bilen varmı haber kağıdı bırakılmış kapıya ama anlayamadım ben çokta meraklandımm

KREA DOĞRUDAN PAZARLAMA ORGANİZASYON TUR.TİC.LTD.ŞTİ.

Eylül'de Evy Baby den bezim gelecekti gelmedi sayfalarıına yazıyorum telefon ediyorlar adresinize gönderdik yanlış adres geri geldi diyorlar yorumumu siliyorum yine gelmiyor yine aynı şekilde .Oysa her zaman kullandığım adres onlarca internet alışverişi yapmışım artık iyi niyetlerine şüphe edeceğim kapımda ne bir not ne bir belge onlara son defa yazacağım şikayetvara yazacağım artık

canım 3 adet maggi sos geldi böyle beyaz bir zarf içerisinde ...

Arkadaşım o kadar takma hazır çorba gibi paketler etli arpa şehriyeli fırında makarna diyor yarım kilo et koy arpaşehriye ekle vs herşeyi hazırlayıp bir de bunu eklesen ne olur eklemesen ne olur..o kadar uğraştıktan sonra :)

Takmaya değecek birşey değil bence de 1 küsür tl nihayetinde.
Amaaaaa etli arpa şehriyeli fırında makarna yaptım geçen gün... Eşim deli oldu Muhteşem oldu. Tavsiye ederim !

Takmaya değecek birşey değil bence de 1 küsür tl nihayetinde.
Amaaaaa etli arpa şehriyeli fırında makarna yaptım geçen gün... Eşim deli oldu Muhteşem oldu. Tavsiye ederim !

ayyy deme çok pis canım çekti

ıspanaklıda güsel mi acep

bende tam aaa makarna soslarımıı unuttum denesemmi derken konu üzerine bu mesaj fena halde karnıma zil çaldırdı,,,

kızlar elimde mc donald's orta boy mc royal menü kodu var isteyen olursa gönderebilirim.

edit:kod sahibini bulmuştur :)

Son düzenleme:
Hediye yağmuru kampanyamız başlamıştır.
23.12.2011 Cuma günü Kazananlar açıklanacaktır
Birbirinden şık hediyeler sizleri bekliyor Herkese bol şans ...
Bizi takip etmeye devam edin..

link çıkmadı arkaşlar faceden arattırın

meltem çatal kaşık bıçak

Son düzenleme:

benide aradılar hızlı hızlı konuşan bir bayan vardı anket yapıyomuş , ankete katıldığım için maille 25 tl hediye çeki geldi ama 100 tl üstü alışverişlerde kullanabilirmişiz, isteyene verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…