Kızlar Magii den çook önceden gelen paketler var ya makarna sosları. Benimki halaaaa bana ulaşmadı. Magii ile son yazışmamda kargo şirketini aramamı yazdılar. Kargo şirketi da Narpost. Hayatımda bu kadar dalavereci bir şirket daha görmedim , bugün yarın diye günlerdir oyalıyorlar beni . Kayıtlarında geri gönderilmiş olan kargo biraz sıkıştırınca 1 dk. sonra şube de oluverdi
İç ettiklerini tahmin ediyorum onun için de peşini bırakmamaya karar verdim. Sizden ricam bu paket içinde neler geldi size. Kaç tane ürün gönderdi magii bana yazarsanız kargo geldiğinde kontrol edeceğim.
teşekkürler
Kızlar Magii den çook önceden gelen paketler var ya makarna sosları. Benimki halaaaa bana ulaşmadı. Magii ile son yazışmamda kargo şirketini aramamı yazdılar. Kargo şirketi da Narpost. Hayatımda bu kadar dalavereci bir şirket daha görmedim , bugün yarın diye günlerdir oyalıyorlar beni . Kayıtlarında geri gönderilmiş olan kargo biraz sıkıştırınca 1 dk. sonra şube de oluverdi
İç ettiklerini tahmin ediyorum onun için de peşini bırakmamaya karar verdim. Sizden ricam bu paket içinde neler geldi size. Kaç tane ürün gönderdi magii bana yazarsanız kargo geldiğinde kontrol edeceğim.
teşekkürler
kızlar bu adresten ne geliyo bilen varmı haber kağıdı bırakılmış kapıya ama anlayamadım ben çokta meraklandımm
KREA DOĞRUDAN PAZARLAMA ORGANİZASYON TUR.TİC.LTD.ŞTİ.
Arkadaşım o kadar takma hazır çorba gibi paketler etli arpa şehriyeli fırında makarna diyor yarım kilo et koy arpaşehriye ekle vs herşeyi hazırlayıp bir de bunu eklesen ne olur eklemesen ne olur..o kadar uğraştıktan sonra :)
Takmaya değecek birşey değil bence de 1 küsür tl nihayetinde.
Amaaaaa etli arpa şehriyeli fırında makarna yaptım geçen gün... Eşim deli olduMuhteşem oldu. Tavsiye ederim !
kızlar elimde mc donald's orta boy mc royal menü kodu var isteyen olursa gönderebilirim.[/
teşekkürler ben alabilirim diyicektim ama bizim burdaki burger miş karıştırdım cnm
kızlar elimde mc donald's orta boy mc royal menü kodu var isteyen olursa gönderebilirim.[/
teşekkürler ben alabilirim diyicektim ama bizim burdaki burger miş karıştırdım cnm
murat özkanın kitabını nasıl istiyoruz kargo bziemi ait cvp lütfen
hala duruyorsa çok sevinirim?
beni şimdi anne boyutundan aradılar. konuştular konuştular benimle ve kızımla ilgili bilgi aldılar sonrada sabiha paktuna nın 200 milyonluk kitabını satmaya kalktılar.birde istiyormusunuz demekte yok.kargoluyorum diyo.bende istemiyorum yollamayın dedim.
acayip sinir oldum vallaha.bende saf saf dinledim hediye kazandınız falan diyecek diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?