Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Benimolar kampanya bitiminde gönderilcekmiş büyük ihtimal ile Eti Cinlerde öyledir diye düşünüyorum. Kampanya bitim tarihinden itibaren gönderimler yapılcakmış.

Son düzenleme:
Ajanda
YENİYIL ÇEKİLİŞİ.......... Evinizde yeniyıl için süslediğiniz alanın fotoğrafını çekin iletisim@ajandadergi.com adresine gönderin ve bu yazıyı profilinizde paylaşın çekilişe katılın........... Son katılım 20 Aralık......... Kazanan kişiye Nili Silver'dan gümüş kaplama çok şık bir kolye hediye ediyoruz. Herkese mutlu yıllar............Ajanda Dergi | Ajanda Online Aktüel Dergi

facede gördüm kızlar ben katılmıycam ama isteyen olur diye buraya kopyaladım

Çantanızdan ayırmadığınız olmazsa olmaz 3 objeyi sayfamızın duvarında paylaşın ve arkadaşlarınıza en çok siz beğendirin. Şık çanta sizin olsun.

facebook.com/CantaDelisi

kızlar aranızda twetter bilen varsa bi sorum olacak. RT nin yanındaki yanıtla bölümünden bişeyler yazınca yazdığımızı sadece karşıdaki kiş mi görüyor yoksa herkes mi?:44::44:

kızlar aranızda twetter bilen varsa bi sorum olacak. RT nin yanındaki yanıtla bölümünden bişeyler yazınca yazdığımızı sadece karşıdaki kiş mi görüyor yoksa herkes mi?:44::44:

herkes görüyor o şekilde DM attığın zaman karşıdaki görür sadece bunun içinde o kişininde seni takip ediyor olması gerekir

Tatil sitesi Gezinomi'nin facebook sayfası
yarından itibaren her gün 1 kişiye tatil ve 5'er kişiye 50'şer TL Gezipara veriyor.

İlk günün tatil hediyesi Yunanistan-Selanik-Kavala Turu.
yarışma 16 aralık cuma saat 11.00'de başlıyor.

her gün kazananlar ve verilecek tatil hediyeleri facebook sayfasından açıklanacak.

facebook.com/gezinomi adresini takip ederek yarısmaya katılabilirsiniz.

Tupperware Dünyası ve Sipariş (Kapıda Ödemeli)
tupperware ile fazla ilgilenince bunu buldum:))

linki çıkmıyor, böyle aratın..yarışma var..

Ödüllü Testler - Testlerimizi cevaplayın, hediyenizi kazanın! - Hürriyet Aile

testi doldurun kazanma şansı yakalayın

----HEDİYELER---

4 Okurumuza
Philips HP4658 Salon Curl Seramik Bukle Maşası

İstediğiniz bukleleri oluşturur. Sıkı gevşek veya kabarık. SalonCurl Ceramic ile tam olarak istediğiniz şekilde bukleler elde edin.

4 Okurumuza
Arzum Sottile Ar 550 Dijital Cam Banyo Baskülü

LCD dijital ekran ve rahat okunabilir görüntüleme. Geniş ve renkli cam yüzey. Ultra ince tasarım – 18 mm yükseklik.150 kg max ölçüm, 100 gr hassasiyet.

6 Okurumuza
Kostümcüm Ağaç Set 90 cm

90 CM Noel Yılbaşı Ağacı Set
PAKET İÇERİĞİ: 90 cm Noel Ağacı - 5 metre Karışık Renk Işık - 2 adet Karton Şapka - 2 adet Parti Karton Maske - 2 adet 1 metre Sim - 2 adet Dilli Düdük (kaynana dili) - 1 adet Karışık Pakette 8'li Yılbaşı ağacı süsü

4 Okurumuza
Felix FL573 İlda Saç Düzleştirici

Seramik kaplamalı düzleştirici plakalar. Her saç tipine uygun sıcaklık ayarı(100ºC-200ºC) Hızlı ısınma - 60 saniyede kullanıma hazır.İkaz ve hazır lambası. Emniyet zamanlayıcısı sayesinde açıldıktan sonra 1 saat içinde otomatik kapanma. 360º derece dönebilen kablo girişi. Güvenlik mandalı

4 Okurumuza
Felix Çaysev Çay Robotu

2 ürün 1 arada. 1,5 lt.kapasiteli su ısıtıcı ve 0,8 lt. kapasiteli cam demlik. Özel kapağı sayesinde SU ISITICISI olarak kullanabilme imkanı. 1880 W - % 90 Enerji tasarrufu. Kablosuz kullanma imkanı.

1 Okurumuza
Marsık Yayınları
Akıllı Düğmeler Serisi

Okul öncesi ve ilkokuldaki çocuklarınız için; kolay, etkili ve eğlendirici eğitim seti!

3 Okurumuza
Marsık Yayınları
İngilizce Eğitim Seti

6 yaş ve üstü çocuklarınız için, İngilizce’yi eğlenceli ve mantıksal bir yapı çerçevesi içinde öğrenmeleri için hazırlanmış seri!

3 Okurumuza
Marsık Yayınları
İlk Kitaplarım Dizisi

Okul öncesi ve ilkokuldaki çocuklarınız için, tam 15 kitaptan oluşan bilimsel kitaplar serisi!

4 Okurumuza
Nivea Atta bebek çantası

Çanta içeriği:
• 1 adet Nivea baby hassas ciltler için temizleme mendili
• 1 adet Nivea baby kremli sabun
• 1 adet Nivea baby saç ve vücut şampuanı 500 ml
• 1 adet Nivea baby bebek yağı 200 ml
• 1 adet pişik önleyici krem 100 ml

5 Okurumuza
Caillou Şarkı Söyleyen Bebek

Caillou Şarkı Söyleyen Bebek (30 Cm)

6 Okurumuza
Birlik Oyuncak Karaoke Mikrofon-Hoparlör Seti

Ara kablo ile bağlanan mikrofon ve hoparlör. Kaydedilmiş ıslık ve alkış sesleri. Kaydedilmiş müzik ve ritimler. Bu seti süsleyebileceğiniz çıkartmalar mevcut. Hoparlörü belinizde taşımaya imkan veren klips.

66 Okurumuza
Yeni Anne 3 aylık abonelik

Her ay ünlülerle yapılan röportajlar, zengin içeriği ve size özel tavsiyelerle dolu Yeni Anne’ye abonelik fırsatını kaçırmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…