GNCden organik bitki çayı kazananlar belli oldu
GNC Mega Tea ile düzenlediğimiz testle kişiliğinize ve yaşam stilinize uygun olan organik çayları belirlediniz , sıra kazananları açıklamakta!
Kampanyaya katılan tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz, afiyet olsun. Kazananlar e-posta yolu ile bilgilendirilecektir.
Organik Kutu Çay kazanan üyelerimizin listesi şöyle:
Şerife Başaran Efe
Bahar Karabulut
Sümeyye Özten
Murat Bakırdöven
Ayşe Durmaz
Mehmet Emin Üzümcü
Sevda Demirkol
Adem Doğan
Yasin Genç
Hanife Albayrak
Seda Pekçelen
Neslihan Ekşi
Emine Genç
Berkay Atik
Zehra Özgönül
Yiğit Bülbül
Behiye Anay
Yasemin Öner
Burcu Güney
Levent Aktaş
slm kızlar,tekin acar bugün saat 14.00 de kazananları açıklıycaktı.ben bulamıyorum sayfasında nerde bulabilirim acaba?
yayınlanmış sanırım fotograflar bölümündeslm kızlar,tekin acar bugün saat 14.00 de kazananları açıklıycaktı.ben bulamıyorum sayfasında nerde bulabilirim acaba?
Mavalayı naptınız??? Ben bulamadım01 num. ojenin adını
Ankara
Öncelikle herkese yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz. Sorumuzun cevabı Ankara olacaktı. Sorumuza doğru cevap verip bize 10. olarak ulaşan kişi Sn. Gülsen Doğan, 20. olarak ulaşan kişi Sn. Nurgül Adıktı, 30. olarak ulaşan kişi Sn. Sibel Dilci, 40. olarak ulaşan kişi Sn. Oytun Çiftçi ve 50. olarak ulaşan kişi Sn. Arife Kanar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kendileri ile irtibata geçip, seçecekleri ojeleri bu akşam adreslerine kargoya verebilmemiz için e-mail adresimize telefon ve adres bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz. Önümüzdeki hafta Perşembe günü aynı saatte yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle..
bübchen in cevabını bilen var mı?
bübchen in cevabını bilen var mı?
slm kızlar,tekin acar bugün saat 14.00 de kazananları açıklıycaktı.ben bulamıyorum sayfasında nerde bulabilirim acaba?
BÜBCHEN SAÇ VE CİLT BAKIMINDA DOĞAL GÜVEN
* Yeni Doğan Bebek
* Bebek
* Çocuk
* Anne
* Güneş Ürünleri
Bübchen ürünleri 5 ana kategoride olup, tüm ürünler yetişkinler için de idealdir.
işte cevap cnm
bübchen cevabı
5 gruba ayrılır
bebek ürünleri
çocuk grubu
hamileler için
yetişkinler için
güneş ürünleri
ayyy kızlarr ne varsa su kk dan var vallaaaa bu kampanyacı kızlar ekli güya ama kimse kimseye cevap sölemiyo ne iş anlamadım
Alllah bin kere razı olsun sizlerden canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?