Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kazanmışım ben teşekkürler

PayPal - Türkiye | Facebook

1-PayPal Türkiye sayfasını beğenen 20.000. kişiye, PayPal'a özel sürpriz bir set hediye ediyoruz! :) Bakalım bu şanslı kişi kim olacak!

2-PayPal'dan her gün 1 kişiye yılbaşı hediyesi!

19-23 Aralık tarihleri arasında, hafta boyunca her gün farklı bir zamanda soracağımız soruya ilk doğru cevabı veren 724tikla.com'dan seçtiğimiz hediyelerden birini kazanacak! Ve kazanan bu hediyelerden istediğini seçebilecek! :)

Unutmayın, sadece PayPal hesabı olanlar bu yarışmadan hediye kazanabilir. Hemen bir hesap açmak için tıklayın Para Gönderme, Para Aktarma, Mağaza Hesabı - PayPal Türkiye'de - PayPal

ya kızlar şu murat özkanın kitabını nasıl istiycez. hiç bişe anlamadım ben bu twiterdan. mention denilen yeri buldum. adres tlf falan yazıcam ama bunu herkes görüyomu. ben nasıl görücem yazdığım msjı bilen biri yardım edebilirmi?

maggi harçlarım gelmediği için magginin sayfasına yazmıştım
mail atmamı söylediler
adımı ve telefonumu mail attım
annem ve benim maggi harçlarımız sözde 26 ekim 2011 de teslim edilmiş.

artık kimin evinde kimin makarnasına kondular bilemiyorum.
bende güzel bir mail attım maggi firmasına.
Yazık..!

canim retweet etmen gerekiyor, onun yazdigi bir yazi var retweet yapin diyor onu bul ve retweet e tikla, o da seni takip etmeye basladiginda DM atarsin adini soyadini adresini ve tel. ok

Twitter

Sen takip ettikten sonra o seni takip etmedikçe dm gönderemezsin. Mentionla seni takip etmesini rica et sonra sayfasında dm bölümü çıkıcak ordan telefon numaranı, adresini ve ismini yazdıktan sonra bişey yapman gerekmiyo

Beni unutmadan twiggy terliği için aradılar. Kuryeye veriliyormuş adres teyidi yapıldı

Bizimkilerden de se yok

kızlar twiter hesabı olanlar buyrun Homend @HomendTurkiye 2 saat Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Bugün saat 14:00'de sizler için yapacağımız sürpriz ile ürünlerimizi daha yakından tanıma imkanı bulacaksınız. Şimdiden bol şanslar :) sakın kaçırmayın bunu

canim retweet etmen gerekiyor, onun yazdigi bir yazi var retweet yapin diyor onu bul ve retweet e tikla, o da seni takip etmeye basladiginda DM atarsin adini soyadini adresini ve tel. ok

canım rw yaptım şimdi dm neresinde cıkıcak sayfanın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…