GNC’den organik bitki çayı kazananlar belli oldu
GNC Mega Tea ile düzenlediğimiz testle kişiliğinize ve yaşam stilinize uygun olan organik çayları belirlediniz , sıra kazananları açıklamakta!
Kampanyaya katılan tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz, afiyet olsun. Kazananlar e-posta yolu ile bilgilendirilecektir.
Organik Kutu Çay kazanan üyelerimizin listesi şöyle:
Şerife Başaran Efe
Bahar Karabulut
Sümeyye Özten
Murat Bakırdöven
Ayşe Durmaz
Mehmet Emin Üzümcü
Sevda Demirkol
Adem Doğan
Yasin Genç
Hanife Albayrak
Seda Pekçelen
Neslihan Ekşi
Emine Genç
Berkay Atik
Zehra Özgönül
Yiğit Bülbül
Behiye Anay
Yasemin Öner
Burcu Güney
Levent Aktaş
ben biriktiriyorum ama sadece 3 puanım var
D&N HEDİYE ÇEKİ VARDI
İŞE YARAR olarak
canim retweet etmen gerekiyor, onun yazdigi bir yazi var retweet yapin diyor onu bul ve retweet e tikla, o da seni takip etmeye basladiginda DM atarsin adini soyadini adresini ve tel. okya kızlar şu murat özkanın kitabını nasıl istiycez. hiç bişe anlamadım ben bu twiterdan. mention denilen yeri buldum. adres tlf falan yazıcam ama bunu herkes görüyomu. ben nasıl görücem yazdığım msjı bilen biri yardım edebilirmi?
coca cola kırmızı kasa kampanyasından puan biriktiren var mı?
ya kızlar şu murat özkanın kitabını nasıl istiycez. hiç bişe anlamadım ben bu twiterdan. mention denilen yeri buldum. adres tlf falan yazıcam ama bunu herkes görüyomu. ben nasıl görücem yazdığım msjı bilen biri yardım edebilirmi?
ben biriktirmeye çalışıyorum canım. henüz 15 puan
maggi harçlarım gelmediği için magginin sayfasına yazmıştım
mail atmamı söylediler
adımı ve telefonumu mail attım
annem ve benim maggi harçlarımız sözde 26 ekim 2011 de teslim edilmiş.
artık kimin evinde kimin makarnasına kondular bilemiyorum.
bende güzel bir mail attım maggi firmasına.
Yazık..!
canim retweet etmen gerekiyor, onun yazdigi bir yazi var retweet yapin diyor onu bul ve retweet e tikla, o da seni takip etmeye basladiginda DM atarsin adini soyadini adresini ve tel. ok
Sen takip ettikten sonra o seni takip etmedikçe dm gönderemezsin. Mentionla seni takip etmesini rica et sonra sayfasında dm bölümü çıkıcak ordan telefon numaranı, adresini ve ismini yazdıktan sonra bişey yapman gerekmiyo
Beni unutmadan twiggy terliği için aradılar. Kuryeye veriliyormuş adres teyidi yapıldı
Kaç puana bişey alabiliyoruz onu anlayamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?