https://www.coca-colakirmizikasa.com/tagproductlist.jsp?tag=1 burda her ürünün altında yazıyor kaç puan olduğu canım
canim retweet etmen gerekiyor, onun yazdigi bir yazi var retweet yapin diyor onu bul ve retweet e tikla, o da seni takip etmeye basladiginda DM atarsin adini soyadini adresini ve tel. ok
Dükkana mı saklamışlar hediyeleri
Neyse bunlar çok pahalı alamam ben zaten
Şifreyi sana vereyim de bari işe yarasın
Özelden yolluyorum
:) teşekkür ederim. Ben de denk geldikçe ekliyorum işte, birşey alıcak kadar birikir mi bilmem . çok saol canım
şu tekin acar ne acaba yaa :26:
şu tekin acar ne acaba yaa :26:
coca cola kırmızı kasa kampanyasından puan biriktiren var mı?
Haci sayid e katıldım inş. çıkar bana
Mavalayı naptınız??? Ben bulamadım01 num. ojenin adını
Ankara
Öncelikle herkese yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz. Sorumuzun cevabı Ankara olacaktı. Sorumuza doğru cevap verip bize 10. olarak ulaşan kişi Sn. Gülsen Doğan, 20. olarak ulaşan kişi Sn. Nurgül Adıktı, 30. olarak ulaşan kişi Sn. Sibel Dilci, 40. olarak ulaşan kişi Sn. Oytun Çiftçi ve 50. olarak ulaşan kişi Sn. Arife Kanar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kendileri ile irtibata geçip, seçecekleri ojeleri bu akşam adreslerine kargoya verebilmemiz için e-mail adresimize telefon ve adres bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz. Önümüzdeki hafta Perşembe günü aynı saatte yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?