Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canim retweet etmen gerekiyor, onun yazdigi bir yazi var retweet yapin diyor onu bul ve retweet e tikla, o da seni takip etmeye basladiginda DM atarsin adini soyadini adresini ve tel. ok

yaptım cnm sağol. kitabınızı merak ediyorum diyim adresimi yazdım msjımı göremeyince sildim kimse görmesin diye ama kendisi görmüş hemen beni takibe alıp bugün gönderiyorum yazmış özel msjdan adresimi tekrar gönderdim sağolsun....

Cosmic Radiance Britney Spears'ın lanse ettiği kaçıncı parfüm?
A.6
B.8
C.4
D.10

tekin acarın cevabını bilen var mı

Mavalayı naptınız??? Ben bulamadım01 num. ojenin adını

Ankara

Öncelikle herkese yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz. Sorumuzun cevabı Ankara olacaktı. Sorumuza doğru cevap verip bize 10. olarak ulaşan kişi Sn. Gülsen Doğan, 20. olarak ulaşan kişi Sn. Nurgül Adıktı, 30. olarak ulaşan kişi Sn. Sibel Dilci, 40. olarak ulaşan kişi Sn. Oytun Çiftçi ve 50. olarak ulaşan kişi Sn. Arife Kanar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kendileri ile irtibata geçip, seçecekleri ojeleri bu akşam adreslerine kargoya verebilmemiz için e-mail adresimize telefon ve adres bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz. Önümüzdeki hafta Perşembe günü aynı saatte yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle..

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ESET'in facebook sayfasında gördüm 3 tane çift kişilik bilet vereceklermiş.Kazanma oranı çok yüksek çünkü sayfa aktif bir sayfa değil, düzenli olarak sayfakileri beğenip sayfanızda paylaşırsanız bileti almanız garanti.

Bu da sayfası http://www.facebook.com/ESETTurkiye?sk=wall

"ESET Türkiye'den sizlere yeni yıl sürprizi... 31 Aralık sabahına kadar en çok puanı siz toplayın, 2012'ye Maslak Refresh Venue'de muhteşem bir Murat Boz konseriyle merhaba deyin... Sayfamızda paylaşılanlara daha çok yorum yapın, beğenin, ESET ile ilgili paylaşımlarda bulunun ve sayfayı arkadaşlarınıza tanıtarak, onların da sayfamıza katılmalarını sağlayın ve puanları toplayın, 'Aktif Üyeler' yarışmamızda birinci olun, yılbaşında ESET sayesinde eğlenin... Sol tarafta bulunan 'Aktif Üyeler' sekmesinden puanlarınızı kontrol edebilirsiniz... Herkese iyi şanslar..."

Evet okudum da ankara diye oje ismimi oluyomuş ki bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…