Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tebrikler canım,

benim de şansım açıldı mavaladan oje ve
liptondan kazandım
teşekkürler canım, ben de seni tebrik ediyorumm

canım ben de liptonu kazanamadım diye üzülüyordum sayende privacye baktım kazanmışım ben de 10aralıkta çok mutlu oldumacaba ne zaman gönderirler bilgilerimizi kaydetmiştik değil mi:44:
tebrikleer

mailde 2 gün içerisinde iletişim bilgilerinizi gönderin yazıyordu, nerzaman göndericeklerini bilmiyorum canım :)

Tüm kazananları tebrik ediyorumm :)))))

Twitter’da takipçi sayısı her gün artan Demet Akalın, Star Tv Süper Starlife işbirliği ile, 1.000.000’uncu takipçisine ilginç bir hediye verecek.

Şu an 950.000’i aşkın takipçisi bulunan Demet Akalın’ın, bir milyonuncu şanslı takipçisi, Star Tv Süper Starlife kameraları eşliğinde, Acarkent’teki villasının giysi ve aksesuar odasındaki istediği bir elbiseyi, bir takıyı ve bir çift ayakkabıyı alabilecek!..
DEMET AKALIN
https://twitter.com/AkalinDemet

her saat basi 20 gorev aciliyor, daha sira alma sansin var yani, saat 11de tekrar sayfayi ac, gorevler yaziyor ya solda kucuk kutucukta ordan bir gorev sec ve hizli bir sekilde o gorevi yerine getir, eger basariyla tamamlarsan sira senin oluyor

tamam canım bakıcam 11 de

kızlar liptonda naıl olucak form mu doldurcazz:44:
msn ye mail mi atcaklar
arıcaklar mı:44:
yoksa direk adrese mi yollucaklar

1) Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

ariş pırlanta sanatının face sayfası bu kızlar yılbaşı partisine ücretsiz kaltılmak ve indirim kazanmak için form dolduruluyormuş ben doldurmadım isteyenler katılsınnn

2) Cosmetica
‎****BÜYÜK HEDİYE****
Profil Resmine
Mutlu Yıllar Cosmetica Resmini Koy
Şanslı Kişi Sen Ol...

... yeni yıl sürprizi seni bekliyor.

MUTLU YILLAR RESMİNİ PROFİL RESMİN YAP, BU PAYLAŞIMA YENİ YIL MESAJINI YAZ, YAZDIĞIN MESAJI VE COSMETİCA SAYFASINI EN AZ 20 KİŞİYE BEĞENDİR, BEĞEN VE PAYLAŞ ŞANŞLI KİŞİ SEN OL.

Hadi clik clik...

3) Foli Giyim - Foli Giyim Anket | Facebook foli giyim anketi var facede 40 beden üstü için yalnız

4) ten in face sayfasında ödüllü puzzle var ama ben yapamadım çok yavaş geldi bilg. hediyesi de vücut losyonuymuş

Takipet.com'dan Günlük Kampanya

Takipet.com'un Kampanyasına Katılmak İçin

...-Facebook sayfamızı beğenmek
Takipet.com | Facebook

-Sitemize üye olmak
Ürünleri Takip Et | www.urunleritakipet.com

-Kampanyayı profliniz de paylaşmak

-Son olarak bu postun altına siteye üye olduğunuz isminiz ile ‘katılıyorum’ diyerek yorum bırakmak

Yukarıdaki şartları yerine getiren 1 şanslı üyemiz T-Box Saat kazanacaktır.
www.urunleritakipet.com | Hanımlar Bu Fırsat Size Özel... S-Box 34 Parça Saklama Kabı 29,9 TL Yerine %64 İndirimle SADECE 10.9 TL. (1 ay geçerlidir.)

Kampanyamız bugün saat 23:00 itibari ile sona erecektir.
(Çekiliş videolu olarak yapılıp, bir sonraki gün yeni kampanyamız başlamadan facebook sayfamızda yayınlanacaktır.)Devamını Gör
Ekleyen: Takipet.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…