Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar düşünürsek tehlike heryerde mesela bir iş başvurusunda bulunurken tc no istiyorlar yada bir işe girerkende ssk işlemleri için kimlik fotokopimizi veriyoruz çalıştığımız yerdeki kötü niyetli biri o kimliğin fotokopisini alır herşey yapabilir o zaman

bildiğim kadarıyla ad soyad adres doğum tarihi bunlara tc nosu oğrenilemiyo artık.google kendi tc no oğrenme için sorgulattığınız zaman bunu gorursunuz ama başka turlu bişey yapılabilir mi onu bilemiyorum.ondan da allah korusun hepimiz kızlar..

bence de mantıklı... mesela ben çok aradım geçici kullanmalık bi bebek arabası şu an çok fazla durumumuz yoktu idereten bi şey ama ne mümkün mecburen aldık.. bence bu öneri çok mantıklı...

face'de sayfa ve grup sahibi olan kişiler ; sayfayı beğenen ya da gruba katılan kişilerin sayfalarını inceleyemezler canım.normal arkadaş listendekiler gibi bakamazlar yani

izin ver butonu çıkınca sol tarafta diyor ki hesabıma erişme duvarıma yazma... ama dediğin gibiyse iyi

kızlar bişey buldum bir daha ki kampanyalarda üye olurken soyadımızın bir iki harfini yanlış yazalım ve doğum tarihimizi de yanlış yanlış yazalım nasıl olur? zaten kargo gelirken de kimlik falan istemiyorlar ki isteseler bile bir harfi yanlış yazılmış deriz oldu bitti....

bol numuneli günler kızlar..
gönlümüzü ferah tutalım sadece daha dikkatli olalım...
12 de emsanın yarışması var unutmayın derim

saol canım
kızlar üyelik hakkında ben tc isteyen hiç bi yere üye olmadım sanki güvemenmiyom korkuyom ama diğerlerine hep oldum bişi olmaz inaşaşl

saol canım
kızlar üyelik hakkında ben tc isteyen hiç bi yere üye olmadım sanki güvemenmiyom korkuyom ama diğerlerine hep oldum bişi olmaz inaşaşl

cnm bende aynen tc isteyen yerlere üye olmadım ama diğerlerinin hepsini üyelik sözleşmesini okumadan üye oldum eşşek kafam..

arkadaşlar gördüm ki yeterince uyarı yapılmış.Herkes aklı başında ne yaptığını bilen insanlar.Bundan sonra isterseniz konumuza yani kampanyalar,numuneler yarışmalara dönelim

bence de mantıklı... mesela ben çok aradım geçici kullanmalık bi bebek arabası şu an çok fazla durumumuz yoktu idereten bi şey ama ne mümkün mecburen aldık.. bence bu öneri çok mantıklı...

teşekkür ederim,sanırım senden başka önerimi dikkate alan yok neyse artık :)

kızçeler bugün markafonide 75 lira alışveriş yapana 10 tlde markafoniden çok değil ama hiç yoktan iyidir ...

rexona rollon için mail atmıştım..
bu mail gelmiş. üye oldum ama kuruluk testi kiti istiyorumu işaretlemedim. gelirsee, gelmezsede kendileri bilir :97::97:

Merhaba ....... Hanım,
Mini roll-on'ların ISMEK kampanyamıza katılan kişilere gönderileceğinibelirtmek isteriz.Kampanyamıza katıldıysanız başarılar dileriz.Katılmadıysanız kampanyamıza katılmak için:Rexona | Women Teşekkürler, Rexona >

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…