Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vallahi gün güzel demiştim..ben de 2 alışveriş yaptım :)
durduramıyorum kendimi
Limango out Trendyol in

xl butikler varmı kızlar polyester olmayan? yada çorap hariç başka güzel? 1 oğluşuma 1 arkadaşına hediye aldım 2 hediye daha almam lazım arkadaşlarıma bulamadım ?

canım harikasın çok teşekkürler bende 5 tl ye ev botu aldım aslında benim vardı bu sene yeni almıştım ama son 15 dk da ancak
onu beğenebildim başkada bişey beğenemeyince çek boşa gitsin istemedim

canım harikasın çok teşekkürler bende 5 tl ye ev botu aldım aslında benim vardı bu sene yeni almıştım ama son 15 dk da ancak
onu beğenebildim başkada bişey beğenemeyince çek boşa gitsin istemedim

kredi kartım olmadığı için yararlanamıyorum üzgünüm.sağolun kıslar haber verdiğiniz için.

Bende aldım tredyoldann twigy den ev babeti aldım doğumda giyerim artık nasipse.4.95'e geldi süper oldu..

ayy kızlar ben de gece gece bi kazak aldım 10 tl ye geldi geçen de bedavaya alışveriş yaptım trendyoldan iki oldu bu süpper...

vallaha ben trendyola üyeydim ama hiç alışveriş yapmamıştım.bu vesiyleyle bende kendime bir gömlek aldım bakalım nasıl olacak.
merak ediyorum bedeni olmazsa geri iade oluyormu biliyormusunuz?
bu arada haber veren arkadaşa da çok teşekkürler.

YAAAA bende kacırdım üstelik eşimde televzyonda görmüş hiç söylemedi onada gıcık oldum ,çok güzel çocuk esyaları vardı bugün bakmıştım daha devamı gelir inş

bende kocacığıma mont aldım. hep kendimemi olcak canım.bi kerede ona alam bari..
süper oldu valla bu trendyol çeki süpperrr

azcık daha süresini uzatsalardı keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…