Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kotex Türkiye
Bugünkü sorumuzun cevabı: Genişletilmiş arka yüzeyi ile mükemmel gece koruması.

Kazanan katılımcılarımız:
1- Filiz Ulu
2- Şeyda Gökçe
3- Berna Berrin Baçkır
4- Banu Süzen Durur
5- Hande Keleş
6- Çiler İnce
7- Yasemin Muratoğlu
8- Şirin Ela
9- Ece Seçkin
10- Fatma Gün
11- Lena Enes
12- Zeliha Kurtuldu Angan
13- Deniz Soyupak
14- Zerrin Yıldırım Erdal
15- Gökçe Molaoğlu
16- Güneş Amber
17- Gözde Altın
18- Emel Ergene
19- Aslı Üstün
20- Sabiha Yıldırım Çakıcı

Kazanan yarışmacılarımızın açık adres ve telefon numaralarını kotex@mindshareturkiye.com adresine mail atmaları gerekmektedir. Tebrik ederiz :)

o kadar da hızlı davranmıştım

SiremimS canım,peki senin danışmanın kim..nasıl ulaşabilirm ,tel vs.falan..aynı şekilde yardımcı olabilir mi ki?

bana özelden ulaşırmısın..

[/QUOTE]

kızzlaar elimde dominos indirim kodu varr

orta boy pizza ve sufla 16.23 tl isteyen olursa özelden bana ulaşsın verebilirimmm

yanlız kod bugün için ve sadece internet siparişlerinde geçerlii

Elidor Turkiye - Duvar | Facebook
günaydınlar...günün ilk kampanyası benden olsun paylaşıldı mı bilmiyorum.belki katılan olur

Ülker Ducros
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Ülker Ducros Hediyeli Soru Yarışmasına katıldım, sen de katıl, sen de kazanma şansını yakala!

Dove | Facebook twitter olanlar katılabilir benim yok

Danino - Ödüllü Soru | Facebook
kimseler yok sanırım daha buralarda.ben bugün erkenciyim.neyse gelince bakarsınız artık

Bebek.com | Facebook
üye olanlar katılabilir.10 kişiye bebek maması veriyor

Perfume Jewels - Mis gibi anket | Facebook kızlar eklendimi bilmiyorum çıkmazsa facede Perfume Jewels yazın hediyeli anket var

hayırlı pazarlar herkese

ziyaretcilerde hiç utanmadan hala girmeye devam edio valla bu kadar yazıoruz insan azcık utanır yaw püh

Selam kızlar
Ne güzel bir gün böyle..sizinde gününüz güzel geçsin tarçınlı kek yaptım buyrun çaya

Dün Evy Baby den aylar önce kazandığım bez geldi misafirlerim vardı şaşırdılar :)

Selam kızlar
Ne güzel bir gün böyle..sizinde gününüz güzel geçsin tarçınlı cevizli kek yaptım buyrun çaya

Dün Evy Baby den aylar önce kazandığım bez geldi misafirlerim vardı şaşırdılar :)

Selam kızlar
Ne güzel bir gün böyle..sizinde gününüz güzel geçsin tarçınlı cevizli kek yaptım buyrun çaya

http://www.facebook.com/Sporx?v=app_143541715705990

SPORX
Spor Toto Süper Lig'de, bugün 19.00'da oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu sizce ne olur?

Aşağıdaki linke tıklayarak Sporx Haftanın Sorusu'na katılın, "Hayatımız Futbol" tshirt'ü kazanma şansını yakalayın!

Sizce, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu ne olur?
www.facebook.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…