Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Marvel Bebek Arabası .
Proton Bebek Arabası
Tango Lux Bebek Arabası.
Master Bebek Arabası.
Elegan Bebek Arabası.
Smarty Bebek Arabası .
Wiper Bebek Arabası

cvplar bunlar olcak sanırım

Apikoğlu
Sucuk Tarlası Başlıyoooor!
İşte Apikoğlu’ndan heyecanla beklediğiniz yarışmamız “Apikoğlu Sucuk Tarlası” ile karşınızdayız.
Sucuk Tarlası oyunumuzda amacımız, tabloya gizlenmiş olan 10 adet Apikoğlu sucuğu en az hamlede bulmak. Her hafta en az hamlede tablodaki sucukları bulan yarışmacılarımız Apikoğlu’nun birbirinden lezzetli ürünlerinden oluşan hediye paketlerinden kazanacak.
Apikoğlu Sucuk Tarlası https://www.facebook.com/apikoglu?sk=app_297785096910915 adresinde!
Tüm katılımcılarımıza bol şanslar diliyoruz…

Memorial Sağlık Grubu - Bilgi Yarışması | Facebook

Aşağıda astım hastalığı ile ilgili verilen bilgilerden hangisi doğrudur?

Astım bulaşıcı bir hastalıktır.
Astım tedavisinde kullanılan spreyler alışkanlık/bağımlılık yapar, ciğerleri kurutur; bir kez başlanırsa bir daha hiç bırakılamaz
Astımlı hastalar spor yapmamalıdır.
Astım, enfeksiyon hastalığı olmadığından bir kişiden diğerine bulaşması söz konusu değildir.
Astımın asıl tedavisi allerji aşılarıdır.

cevap;Astım, enfeksiyon hastalığı olmadığından bir kişiden diğerine bulaşması söz konusu değildir. olarak işaretledim .

Apikoğlu
Sucuk Tarlası Başlıyoooor!
İşte Apikoğlu’ndan heyecanla beklediğiniz yarışmamız “Apikoğlu Sucuk Tarlası” ile karşınızdayız.
Sucuk Tarlası oyunumuzda amacımız, tabloya gizlenmiş olan 10 adet Apikoğlu sucuğu en az hamlede bulmak. Her hafta en az hamlede tablodaki sucukları bulan yarışmacılarımız Apikoğlu’nun birbirinden lezzetli ürünlerinden oluşan hediye paketlerinden kazanacak.
Apikoğlu Sucuk Tarlası https://www.facebook.com/apikoglu?sk=app_297785096910915 adresinde!
Tüm katılımcılarımıza bol şanslar diliyoruz…

dün gece tam çıkmışım trendyolu söylemişsinizçok üzüldüm yaa neler neler alırdımtam çıkcak zamanı bulmuşum yaa

herkese merhaba bu arada yarışmalar için saolun (paylaşımlar için)

bugün nihayet, sayfasına 30 kere yazdığım fairy geldi..
resmen önemsemiyorlar yaptıkları işi..

inşallahhhhhhhh gecekuşu

bugün nihayet, sayfasına 30 kere yazdığım fairy geldi..
resmen önemsemiyorlar yaptıkları işi..

ya aylar oldu benimki de gelmedi facebook sayfasına mı yazdın dur ben de bi yazayım hayret bi şeyyy

bi de flormar'da benim kazanmış olmam lazımdı 1650. kişi miydim neydim tam hatırlamıom ama sonuçta 50 ve katlarından birine tıkladığıma emnim. acaba daha devamı var mı flormar açıklıcak mı?

nivea for men'de de bi kez kendi adıma, bi kez de eltim adına onun faceinden girdiğimde onun şansına kazandım ballıdır da kendisi :)))

süper yılbaşı'nda da geçen gece ,lk defa annemin hesabından girdim bi girişte tutmuş walla ordan da 50 tl hediye çeki kazandımm

Domino's Pizza Türkiye
Günlerden Pazartesi olduğuna göre, saatler 17:00'i gösterdiğinde sol menüde ödüllü soru yayında olacak demektir. Hatırlatalım diye düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…