Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yeni yarışmamız bugün saat 18:00 de başlayacak, 23.12.2011 Cuma saat 16:00 da sona erecektir. Konumuz, ARKADAŞLARINIZLA HERHANGİ BİR EĞLENCEDEKİ(düğün, nişan, doğumgünü partisi, toplantı, altıngünü v.s ) GRUP RESMİNİZ.

Yarışma koşulları:
*Sayfamızda kurallar doğrultusunda arkadaşlarınızla toplu resminizi paylaşınız.
*Resmi en çok like alan 3 kişi ödülün sahibi olacaktır. Ayrıca katılımcılar arasında random.org un belirleyeceği 2 kişiye de yine motivasyon hediyemiz olacaktır.

Kurallar çok basit,
-Resmi beğenen, sayfayı da beğenmiş olmak zorunda. Sayfayı beğenmeden resmi beğenen oylar geçersiz sayılacaktır.
-YASA KURALLARINA AYKIRI (çalıntı, izinsiz kullanılan, siyasi içerikli v.s)
-AHLAK KURALLARINA AYKIRI (küfür, hakaret içeren, +18 korku ve cinsellik içeren v.s)
-REKLAM AMAÇLI (sayfa reklamı,ürün marka reklamı v.s)
ekenen resimler kişiye sorulmaksızın silinecektir.
Yarışmada ilk 3 e giren üyelerimize hediyelerimiz olacaktır. 1. kazanana resimde gördüğünüz 20 cm Tencere, 2. ve 3. kazanana 24 cm Tava. Ayrıca yarışmamıza gösterdiği ilgiden dolayı random.org un belirleyeceği 2 katılımcımıza da Sürpriz motivasyon hediyemiz olacaktır.

arkadaşlar farkındamısnız bazı isimler sürekli yarışmalardan kazanıyor. bence bunların bir çok face adresleri var ve sürekli bu işlerle uğraşıyorlar. özellikle beğenmeli yarışmalarda inanılmaz şeyler dönüyor. birçok kampanyacı birleşmiş ve birbirlerine oy veriyorlar karşılıklı olarak. bu tarz yarışmalarda hiç kazanma şansım yok malesef

malesef katılıyorum canım iki defa su papillaya katıldım ve kaybettim belli kampanyacı kızlar ya mesela bende de ekli onu begeniyo ama beni begenmiyo bende artık katılmıcam

Son düzenleme:
Mavala dan kazandığım oje gelmiş
yarın gidip alaacağım ilk hediyemi canlı canlı elime alacağım yarın

şu lipton ronaldo kotex benim o ve şu ağaç vardı ya tohum unutuum ismini onlar da ulaşır inşallah en yakın zamanda

bende aynı düşünüyorum ve beğenmeli oyunlardan uzak duruyorum

tamamiyle katılıyorum yorumuna.... hep aynı kişiler kazanıyor kampanyacı bilmem kim adamların veya kadınların isimleri bile çakma ben de beğenili yarışmalara katılmıyorum büyük firmaların yarışmalarına bir de eğlenceli yarışmalara katılıyorum . liptona atıp tutanlar oldu ama ben günde iki kez katıldım hatta bazen bir kez ve kazandım yani hile yok ama hileli yarışmalar ayan beyan ortada insanların ne kadan boş zamanı var ya ben hemen iki arada bir derede yazıp çıkıyorum çoğunlukla facete ya da burada var olsamda aslında yoğum:) ayyyy ne dertliymişim yaws....

Kérastase Türkiye
Her sene olduğu gibi bu yıl da en şık yeni yıl hediyelerini Kérastase sunuyor. Yeni yılın ‘’Pırıltılı Gecelerini’’ Kérastase sürprizleriyle karşılayın.

bende aynıı hatta liptona hergün ble katılmadım ama şansım yaver gitti.. beğenmeli yarışmaları zaten es geçiyotum direk.. ah şu tabu oyununu kazansam süper olurdu ama maalesef niyetlenemiyorum bile :))) bikaç kişiye doldurdum sonra puanları görünce vazgeçtimm :)

kesinlikle katılıyorum beğenili yarışmalara asla katılmam çünkü kazanma ihtimalim yok ortada bu kadar çok işbirlikçi kampanyacı vs. varken.
mantıklı ve doğru olan da bence çekilişle verilen ödüller ya da her 100. kişiye veriyoruz tarzı yarışmalar, tamam belki bunda da hile dönüyordur ama en azından heyecanlı oluyor beklemesi :))

lipton'dan ben de kazandım ve ben de yarışma boyunca 3 gün falan katıldım

Ruffles Türkiye
Yeni yıla 365 paket Ruffles ile girmeye ne dersin? Tweet'ini hazırla, yarışmamız birazdan başlıyor!

TeknoBiyotik
Sapphire Hediyeli anketine katılın tüm Sapphire 6000 serisi kartlarda indirim ve Sapphire anakart kazanma şansı yakalayın! Üstelik tüm 6800 ve 6900 serisi kartlarla Battlefield 3 hediye kampanyamız da devam ediyor!
Sapphire Hediyeli anketine katılmak için Sapphire Türkiye facebook sayfasını ziyaret edin

Son düzenleme:
Renault Türkiye
TX-200 artık çok yoruldu, bir haftada 3000 kişi için anahtarları denedi ama maalesef doğru anahtar bulunamadı Megane CC'nin sahibi olmak isteyen herkesi yarın sabah 09.30'da Hedef Megane'a yine bekliyoruz!!!

bencede torpilli onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…