face sayfasına yazdım canım..inşallahhhhhhhh gecekuşu
ya aylar oldu benimki de gelmedi facebook sayfasına mı yazdın dur ben de bi yazayım hayret bi şeyyy
bi de flormar'da benim kazanmış olmam lazımdı 1650. kişi miydim neydim tam hatırlamıom ama sonuçta 50 ve katlarından birine tıkladığıma emnim. acaba daha devamı var mı flormar açıklıcak mı?
nivea for men'de de bi kez kendi adıma, bi kez de eltim adına onun faceinden girdiğimde onun şansına kazandım ballıdır da kendisi :)))
süper yılbaşı'nda da geçen gece ,lk defa annemin hesabından girdim bi girişte tutmuş walla ordan da 50 tl hediye çeki kazandımm
bugün nihayet, sayfasına 30 kere yazdığım fairy geldi..
resmen önemsemiyorlar yaptıkları işi..
inşallahhhhhhhh gecekuşu
Ya aylar oldu benimki de gelmedi facebook sayfasına mı yazdın dur ben de bi yazayım hayret bi şeyyy
Bi de flormar'da benim kazanmış olmam lazımdı 1650. Kişi miydim neydim tam hatırlamıom ama sonuçta 50 ve katlarından birine tıkladığıma emnim. Acaba daha devamı var mı flormar açıklıcak mı?
Nivea for men'de de bi kez kendi adıma, bi kez de eltim adına onun faceinden girdiğimde onun şansına kazandım ballıdır da kendisi :)))
süper yılbaşı'nda da geçen gece ,lk defa annemin hesabından girdim bi girişte tutmuş walla ordan da 50 tl hediye çeki kazandımm
ben 6 dan fazla kişi adına katılmıştım bu fairye fakat sadece ablam ve eşim adına kazanmıştım
dafelarca listeye bakmama rağmen listede olmayan eniştem adına bile geldi fairy
halbüsükü o kazanamamıştı ama göndermişler
üstelik aynı adrese geldi 3 ü de
face sayfasına yazdım canım..
sayfadaki sol kısımda bize ulaşın sekmesinden de yazdım, defalarca da duvara yazdım..
kargo gelmiş evde yokmuşsunuz falan diye boğuntuya getirdiler..
ama ısrarla hangi kargo, görüşicem falan diye sorunca ,tekrar göndereceğiz dediler..
Domino's Pizza Türkiye
Günlerden Pazartesi olduğuna göre, saatler 17:00'i gösterdiğinde sol menüde ödüllü soru yayında olacak demektir. Hatırlatalım diye düşündük.
kazananlar listesi nerde oluyor?
ben de katılıyorum da ona
Biri lütfen denesin, yardımcı olsun yaaa
1 kişi bile yardım etmezmi yaa
1 kişi bile yardım etmezmi yaa
onu ben de yapamadım ne yazıkki ne yazsam olmuo
kazen yaaaa sesimizi duy ziyaretçilere kapat bu sayfayıııı özel mesaj da yazdım ona da bakmıyorsun heralde
canımm bende çok denedimm amaa olmuyoo yaa
onu ben de yapamadım ne yazıkki ne yazsam olmuo
Sanırım taktikleri değiştirmişler yaa uff :18:
Yinede saolun kızlar
aslında çok enerjik biriyimdir ben ama bugün bi değişik oğlum gece çok terledi 5 kez soydum dogru düzgün uyumadım salak gibiyim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?