Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

money club ta 3 tane %100 yakaladım şaşkınımmmmmmmm

bende aynı kartla bi %75 bide %50 indirim için tıkladım.işlem tamam lanmıştır dedi. ne yani ikiside yüklendimi şimdi. hangisini alacam ben?:26::26::26::26::86::86::86::86:

zaten şu migrostan hiçbişe anlamıyorum.
kazandıklarımın hangi birini almaya gittiysem ya ürün yoktu ya da karta yüklenmemişti.yüklenir diyip bide parasını bana ödetmişlerdi bir kere...

çok merak ettim ürün ne kadarmış sayfa açılamdı anam 3,25 tl

Son düzenleme:
TWITTER'DAKİ YARIŞMAMIZ GECE 24:00 E KADAR DEVAM EDİYOR!

5 KİŞİYE VENÜZ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ARMAĞAN EDİYORUZ!

Eğer henüz katılmadıysanız hâlâ daha şansınız var!
Twitter
Nasıl katılacağınızı Twitter'daki tweetlerimizde okuyabilirsiniz.
Herkese bol şanslar diliyoruz...
ARNİKA İLE HAYATI YAKALA!

https://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVir...VirüsVirüsVirüs?ref=ts&sk=app_277329332298565 sayfasından vich'nin saç kurtaran oynunu oynayarak saç dökülmesine karşı kür çekilişi kazanıyorsunuz....

nasıl bir adres çıkmış böyle????Neyse siz facebookatan vich türkiye sayfasından beğeniyorsunuz.Sonra size zaten bu saç dökülmesine karşı bir oyun sayfası açılıyor.İster bu kür için oyun oynayın kiii çok basit bir oyun.Yada cilt analizi testi yapın anında 10 ytl indirim kod numarası veriyor....Hadi kolay gelsin..

ya kızlar şifre lazım elinde şifre olan varsa,kola içip kapakları çöpe atan varsa ,hayrına kapagın altındaki sifreleri yazabilirmi acaba atmayalım çöpe kullanmayan olursa ben talibim de

kızlarrr bizde com un yarışmasına katıldım dedim amaaan kazanamam ama bi göndereyim 1. oldum

içimde hiç ümit yokken hemde kitap kazandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…