Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Darphin Türkiye - Yeni Yıl Sürprizi | Facebook

DİKKAT DİKKAT !

katılmayan kalmasın ...

anketi yanıtlayan her 50. kişiyi yılbaşına özel hediye bekliyor!

ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook
eti 19 aralıkta açıklanacaktı ama şimdi 26 aralıkta açıklanacakmış

bunu buldum kızlar bir bakın.

Favori renginizi seçiniz

İpad 2 Hediyeli

birde 250 adet kartvizit hediye ediyolar.

Theramed Türkiye | Facebook

hepimiz birden bir baskı yapalımda kazananlar açıklansın okadar sorularına cvp verip çekilişe katıldık belkide kazanmışızdır :)

ben bu terlıge bayıldım
hedıye kazananları tbr edıorum

EVET BEBEĞİM YAŞINI DOLDURMASINA RAĞMEN küçük ressimdeki hali daha ufak bebeğim uyuduğu zamanlar internet başındayım sabah 11de uyanıyorum kızım uyuyo o sırada ben hemen kahvaltımı edip facede alıyorum soluğu sonra kızım uyanıyoben hemen kahvaltısını ettiriyorum oyun oynuyorum sonra kızım gummy bearı dinlemeyi çok seviyo bilgisayardan o müzziği dinlerken o anda yapılması gereken yarışma varsa onları yapıyorum sonra öğlen yemeğini yiyo kızım simdi olduğu gibi uyuyo ben gene netteyim.

saat s8 gibi eşim gelicek sürekli kızartma yediği için o gelince yapıyorum yemeği işime geliyo herkez uyuyunca gecede giriyorum nete kıssadan hisse böyle

komşumda çok şanslı olduğumu milli piyango bileti almamı söyledi az önce alıcam valla

ayrıca kızım uslu maşallah supanallah ama asla onunla ilgilenmeme gibi bir durumum yok az önceki kazandığımda da geç bile kalmıştım mail attım gittim kızımın yanına zannedersem 50. oldum şans işte

bide ben şeye inanıyorum gelen hediyelerimi mutlaka paylaşıyorum komşumla şans meleğim dün deodorant verdim bugün gene kazandım

akbalık kızın çok güzel maşallah planlı programlı kampanyacısın demek valla çok ballısın bencede piyango bileti almalısın bol kazançlar yola devammmm:))))

ayyy kızlar yeni taktiğim hani hep kazanan kişiler var ya onların duvarlarına dadandım ne yapmışlar nereyi beğenmişler bakıyorum umut dünyası işte

fiat
intel
dove
eti
ben Q green
just play
panasonıc
philips
ıng bank
nivea q ten
ODD
süper can
tekno kask
acikinovasyon
nivea for men
arko men
benim o
kare puzzle
ufo
necron
sportif sepetim
lancome
ford
sony sepetim
danino
ebrunun gecesi
tiny love
vazelin
kidy city
apikoğlu
flormar
darphin
bebek krallığı
hepimiz
axe
codantry

ben yazıyorum yarışmaya katıldıklarımı eminim daha çok vardır ama benim bilgisayar açmıyo bazılarını unuttuğunuz varsa diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…