Kızlar benim face bu ekleyin ;
http://www.facebook.com/profile.php?id=1597010618
Burdaki nicklerinizi bana mesaj atın , grup kurup sizleri davet edicem kampanyalarda oy destek için ,
Caramiodaki gibi ziyaretcilerinde kaynamaması için , grubu dışardan kapatıcam ve sadece burdaki nickini bana söyleyini sayfamıza alıcam
Kazen'in bu konuda bi uyarısı olmuştu yanlış hatırlamıyosam canım. istersen bi kaç sayfa öncesine bi göz at ben yanlış anlamışta olabilirimm yanıltmıyayım senii.
Kazen'in bu konuda bi uyarısı olmuştu yanlış hatırlamıyosam canım. istersen bi kaç sayfa öncesine bi göz at ben yanlış anlamışta olabilirimm yanıltmıyayım senii.
Kızlar benim face bu ekleyin ;
http://www.facebook.com/profile.php?id=1597010618
Burdaki nicklerinizi bana mesaj atın , grup kurup sizleri davet edicem kampanyalarda oy destek için ,
Caramiodaki gibi ziyaretcilerinde kaynamaması için , grubu dışardan kapatıcam ve sadece burdaki nickini bana söyleyini sayfamıza alıcam
rica etsem kotex çıkınca sorusunu ve mail adresini buraya atarmısınız malum facebooka giremiyorumdaha hiç katılmadım da
kotex'e face den katılınıyo canım, mail atılmıyor
Adet Öncesi Gerginlik Sendromu (Premenstrüel Sendrom)
blogları kontrol ederken gördüm senin kazandığını burdan haber vericektim.Güle güle kullan harika bir hediye.İlk defa blog çekilişine katıldım veee kazanmışım
Eki Görüntüle 311279
bir blogtan china glaze oje kazandımmmmmm
yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen aynenben yazana kadar dolmuş..ilk günlerdeki gibi değil,sn.de doluyor..
blogları kontrol ederken gördüm senin kazandığını burdan haber vericektim.Güle güle kullan harika bir hediye.
kuzum tebrik ederimmmm
dün bana da şarap katalogu geldi sinir oldum insan bi poşete falan koyar yok illa reklam yapcaklar ya...Bunu nasıl iptal edebiliriz yaaa istemiyorum evime gelmesin böyle şeyler
ben gene kaçırdım kotexi
Mavala Türkiye
İşte bugünkü yarışmamızın sorusu!
MAVALA' nın çizgili ve çukurlu tırnaklar üzerindeki yüzeysel kusurları doldurarak, çizgili ve çukurlu tırnakların görünümlerini düzgünleştirmek için önerdiği ürünün adı nedir?
Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 1., 20., 40., 60. ve 80. kişiler MAVALA' nın birbirinden güzel Mini Color Ojeleri' nden kendi seçecekleri birer adet oje kazanacak. Kazanan kişileri saat 14:30' da açıklayacağız.
mavala cevabını bilen varsa yazar mı ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?