Hem Sizin Hem Bebeğinizin Yeni Yıl Hediyesi Molfixten
21 Aralık - 21 Ocak tarihleri arasında Adese ve Adesem mağazalarında Adese Kart ile tek seferde yapacağınız her 15 TLlik Molfix alışverişinizde 1 çekiliş hakkı kazanın, bu muhteşem hediyelerden birini kazanma şansı yakalayın.
Çekilişte 1 kişi SAMSUNG 46 D 6000 LED TV, 1 kişi SAMSUNG HT-D350/TK EV SİNEMA, 5 kişi KRAFT PR01 OYUN PARKI, 20 kişi KRAFT OLUMPUS OTO KOLTUĞU, kazanacaktır Adese Alışveriş Merkezleri " Dost Alışveriş "
--------------
Şimdi Adese Kartınızla 10 TL'lik Bingo alışverişi yapın, çekilişe katılın, Bosch Çamaşır veya Bulaşık Makinesi kazanma fırsatını kaçırmayın! ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ - Duvar | Facebook
ayy kuzum benim yaa saolasın canım inanki bende o an çok şaşırmıştım kazandıgımadarısıda sana olsun inşş
işte bu geldi canım
Eki Görüntüle 311551
izmrde varmı bu magaza kı
bende aynısını kazandım ii günlerde kullanın
bunu çok beğendim. tasarımımı seçtim çok güzel oldu . çok zevkli saol paylaşım için :)
banada gele gele dolucadan şarap kitabı geldi gene şeffaf poşette hemde..üyeliğimi iptal ettim dahada gönderiyolar
OLAY Türkiye
OLAY Regenerist Mikro-Yapılandırıcı Serum’un özel anti –aging formülü sayesinde etki ettiği 3 bölge hangileridir?
Sorunun doğru cevabını, 22 Aralık içerisinde ,aşağıdaki görselde yer alan şekilde trconsumers@custhelp.com adresine gönderen ilk 15 kişiden biri olun, Olay’den Regenerist Micro-yapılandırıcı Serum kazanın. Kazandığınız ürünleri denedikten sonra yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!
iyi geceler kızlar bugün bana su nıvea for men den kazandıgım hediyem geldi bana derken eşime yanee
ne kadann hızlımış sasırdım
ronaldodan kazandıgımsampuan ve topum hala gelmedi ama
bugün işler kesattt,
sabahtan beri arıyorum tarıyorum avondan başka bişi bulamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?