8x4 için nasıl katıldınız ben arkadaş seçemiyorum:26:
Merhaba banada fiki mühimden mail gelmiş seni hayatın kampanyasından bende kabul ettim ben 1 aylık üyeyim aslında istiyordum ama siz arkadaşlar bir yıldır üyeyim falan deyince ümidimi kesmiştim çok mutluyum inşallah isteyen herkesi davet ederler
ne zaman gelir acaba birde gelince ne yapcaz ki bilmiyorummm?
canım ben 2 kere mail attım senin hayatın senin kontrolün kampanyasına katılmak istiyorumm dedim saonunda ısrarıma dayaynamadılar beni davet ettiler
ya nasıl kabul ediyosunuz anlamadım ki kabul etmekle ilgili bir şey yok,ya da ben bulamadım direk açılıyo sayfa o kadar bi seçenek falan yok ki :26:
Dr. Beckmann | Kurumsal | İletişim
Ben burdan direkt numune talebinde bulundum. Mesajımın altına da adresimi yazdım.
bir daha diğer kampanyalarda size ürün göndermezler.
Mail atan arkadaşım nerden yolladın maili sitelerinden mi yoksa bi adresleri varmı yazarmısın vars
selam kızlar..
Dalinin yarışmasında pırlanta yüzük kazandık demiştim hatırlarsanız..,
bugün yüzüğümüzü teslim aldık..gayet güzel,gözle görünür derecede yani taşı..
sertifikasını falan hazırlayıp verdiler..sağolsunlar..
en büyük ve engüzel şansımız bu oldu..
:) ayy çok heveslendim bak şimdik bende bir deniyim
tşkrler cnm
bu aradaa açıkta birşey gelmez inş.. sonuçta korunma yöntmleri ile ilgiliyaa benim işyerine geliyorda paketler
bilenler yönlendirebilirmi kızlar............fikri MÜHİMDEN BEBEK KAZANANLAR cevap bekliyorum
açıkça yazılıı kağıt yazılı yada kutuda yazan birşey varmı adres işyeri veriyorumda ben
:) şimdi mail attım fikri mühim amcama
inş. yanıt gelir
Kızlar fikrimühimden mail gelmiş senin hayatın senin kontrolün diye
katıldım kampanyaya acaba ne yapmamız gerekiyor şimdi hap mı yollucaklar bize şimdi?
bana da mail gelmiş ama ne yapacağımı bilmiyorum canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?