Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gelen mailde katılmak için tıkla diye bişey var onu tıkla giriş yap sayfaya evet kabul ediyorum u tıkla sonra katılmış oluyorsun zaten.Benim anlamadığım hap mı yollucaklar bize şimdi?

evet kabul ediyorum diye birşey çıkmıyo amaa..katılmak için tıkla diye yazan yer var mailde, sonra ona tıklıyorum, fikrimühimin sayfası açılıyo, kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum..evet kabul ediyorum diye birşey çıkmıyo tatlım :26:

Son düzenleme:
of yaa bu fikri mühim bu kampanyayı bi bana yollamadı herhalde katılmayı çok istiyodum halbu ki bebeğini çok beğenmiştim

hayırlıolsun şimdiden bende birşey danışmak istiyorumbanada mail gelmişte katılınca sonra ne yapmam gerekiyor yani anlamadım ben okudumda ama katılsammı

ürün eline geldikten sonra rapor yazıosun ama bende işte ilk raporumu yazcam ama nasıl yazılcak nolcak bilene sormak lazım:)

size gelen ürünle ilgili düşüncelerinizi yazıosunuz zor bişiy değil örnek raporlar var inceleyebilirsiniz... şu bebek maili bana da gelmedi ((

bana geldi bebek buyuk kutuda geliyor kutuda bişi yok ama brosurler var içerisinde dogum kontrolu ile ilgili açma kutuyu sen

tşkrler cnm

FİKRİMÜHİME MAİl attım bende katılmak istiyorum tarzında ama tık yok

oysaki çook istediğim için bana mail gelmiyor

gliss kampanyasında bana aynısı olmuştu katılamamıştım bu yüzden ama bugünkü gelen mailde oldu.

bende bebek istiyorum banada gelmemiş. mail attım bakalım inşallah gelir bizede...

bugün kızıma hero baby den ; bebe bisküvisi - kavanoz mama - ve büyük boy mama geldi .

kızlar cafe crown her 250 arkadaşı olana gönderiliyor mu yoksa bunda da mı çekiliş oluyor.. bilen var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…