bende bebek istiyorum banada gelmemiş. mail attım bakalım inşallah gelir bizede...
bugün kızıma hero baby den ; bebe bisküvisi - kavanoz mama - ve büyük boy mama geldi .
kızlar bana kargı gelmiş vip indirim dio gönderen yerinde not bırakmıslar ne olakiii
kızlar bana kargı gelmiş vip indirim dio gönderen yerinde not bırakmıslar ne olakiii
arkadaşlar estee lauder dan kazandığımız rujlar vardı hani bi gelişme var mı bana gelen giden yok mesaj yazmıştım cevap bile vermediler çok istiyodum bu rujları yalan olmaz inşallah
pardon geç kalmışım mesajını görmeden yazdım canım
canım bana açıklandığı gün mail geldi bilgilerimi istediler ama ulaşmamış dün tekrar istediler yolladım gene bakalım ne zaman gelir artık
kızlar lancome kodu aldım ama ben istemem bunu 7 ml zaten..kod isteyen varsa sylesin özelden mesaj atarımmm..
gülaylar pırlanta kolye son gün 2 haziranmışçekiliş sonuçları içinmiş 2 haziran... 31 mayıs katılım son gün
gülaylar pırlanta kolye son gün 2 haziranmışçekiliş sonuçları içinmiş 2 haziran... 31 mayıs katılım son gün
Bebelac Akıllı Bıdıklar - Bebelac - Akıllı Bıdıklar | Facebook
beğenmeli yine yanerden bulalım o kadar kişiyi de beğendirelim anlamadım millet nasıl yapıyo
nereden katılıyoruz acaba buna ?
cnm bu nedir
nsl katılıcaz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?