Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende bebek istiyorum banada gelmemiş. mail attım bakalım inşallah gelir bizede...

bugün kızıma hero baby den ; bebe bisküvisi - kavanoz mama - ve büyük boy mama geldi .

hero baby için nasıl bir yol izledin canım. ben iletişim bölümünden numune talep ettim ama doğru mudur? başka bir yolu var mı acep hazır bisküvimiz bitmek üzereykenn kızıma takviye gelsin..

arkadaşlar estee lauder dan kazandığımız rujlar vardı hani bi gelişme var mı bana gelen giden yok mesaj yazmıştım cevap bile vermediler çok istiyodum bu rujları yalan olmaz inşallah

canım bana açıklandığı gün mail geldi bilgilerimi istediler ama ulaşmamış dün tekrar istediler yolladım gene bakalım ne zaman gelir artık

Hakkımızda - bebek.com

kızlar philips Avetenti önerenler kazanıyor :) Tavsiyemizi arkadaşlarımızla 12 hazirana kadar paylaşıp en çok beğenilen ilk 3 kişi arasına girene yağsız pişirici Philips AIRFRYER hediye :) katılın derim...

kızlar lancome kodu aldım ama ben istemem bunu 7 ml zaten..kod isteyen varsa sylesin özelden mesaj atarımmm..

canım bana açıklandığı gün mail geldi bilgilerimi istediler ama ulaşmamış dün tekrar istediler yolladım gene bakalım ne zaman gelir artık

bana gelmedi mesaj filan gerçi ben onlar istemeden yazmıştım bilgilerimi ama geri dönmediler inşallah bi sorun çıkmaz çok istiyorum bu rujları

kızlar, bebek bebek dediniz, canım çekti..
bende fikrimühime üye oldum..şans artık..
gelir mi?:97:

gülaylar pırlanta kolye son gün 2 haziranmış çekiliş sonuçları içinmiş 2 haziran... 31 mayıs katılım son gün

Son düzenleme:
yakın tarihte bu fikrimühime üye olupta, bebeği gelen var mı hanımlar..:44:
atıyorum son 10-15 gün içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…