Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

analar taş yesin hesaaabı olmuş...
hakkaten yaa ,sizinkiler baba- oğul- kutsal ruh iyi kazanıyorlar..

canım bu t.c doğum yeri gibi ilgileri istiyor:18:

bence siz cevapları araştırmıyorsunuz.
o kadar kolay ki sorunun hemen altına yani sayfayının altına doğru inseniz cevabı bulacaksınız.
biraz uğraşalım çaba harcayalım lütfennnn :))
Bence de düşünmeden konuşuyosun? 12 dk araştırdım, bazı kişiler gibi saniyesinde cevap ne diye sormadım..
Ayrıca cevap ne diye hiç sormadım???
bana zor geldiğini söyledim??

bi alt paylaşımda söylemiş adamlar, 2cm aşağı bakın
safım işte görmemişim

Varmayın nekimin üstüne O googledan araştırdığı için bulamamıştır normalde bu kadar kolay sormuyorlar da ondan...
evet kuzu, googlede aradım durdum, sitesine de baktım ama bulamadım.
herkes maaşallah zeka küpü, nasssul bilmişler öyle :))

...
Bizde.com
Ödüllü Sorumuz biraz'dan geliyor !!!
Yarışma Kuralları ;
•Yarışmaya katılabilmek için kesinlikle bizde.com üzerinde üyeliğinizin bulunması gerekmektedir. (Bizde.com - Hoşgeldiniz - Alırken ve satarken kazançlı olacağınız sitedesiniz!)
•Yarışma sorusu facebook sayfamızdan yayınlanacak, cevaplar ise katılımcılar tarafından (Facebook Kampanya - Bizde.com) linkinden verilecektir. (Facebook üzerinden verilen cevaplar kesinlikle kabul edilmemektedir )
•Katılımcıların sadece 1 kez cevap verme hakkı bulunmaktadır.
•Sorulan soruya doğru cevabı ilk olarak veren üyemiz ödüle hak kazanacaktır.

Tüm katılıcımlarımıza bol şans dileriz…

Son düzenleme:
PayPal - Türkiye
Yılbaşı Ödüllü Soru Maratonu'nun bugün son günü, katılmak için hemen tıklayın, 724tikla.com'dan hediyenizi kapın! PayPal - Türkiye - Her Gün Bir Hediye! | Facebook

Dünkü yarışmamızın kazananı 'c) Çin' cevabıyla Kaan Bilge olmuştur, tebrik ederiz! Unutmayın; sadece bir PayPal hesabı olanlar hediye kazanabilir. Hemen Facebook üzerinden 3 tıkla bir PayPal hesabı açın, hediye kazanma şansınızı kaybetmeyin! PayPal - Türkiye - PayPal Hesabı Açın | Facebook

soruda ilk video diyorsa canım cevap 09.04.2010
son video diyorsa cevap 18.12.2011

Youtube’da paylaşılan milyonlarca videodan Teknosa Kanalı'nın en son paylaştığı videonun başlığını bulun, bu zorlu görevi tamamlayarak hemencecik bir sonraki soruya geçin.

kuzummm kabule tmiyo ikisinide denedimmm

homend

Değerli Takipçilerimiz,

Homend olarak her alanda olduğu gibi burada da en hassas olduğumuz konulardan biri adaletli davranmak ve etik çerçeveler içerisinde hareket etmektir.

Bazı kötü niyetli kullanıcıların Homend Eşleştir Kazan uygulamasının süre bazlı sistemine, süre’nin oyunu oynayan kişinin bilgisayarında saklanması ve hesaplanması durumundan dolayı müdahale ederek değiştirebildikleri tespit edilmiştir.

Bu nedenle Homend Eşleştir Kazan uygulamasının eşit, adil ve en etik şekilde devam edebilmesi için, bu tarz kötü niyetli kullanımları kesin olarak engellemek adına süre bilgisinin, oyunu oynayan kişinin bilgisayarında değil, Homend sunucularında hesaplanarak oyunun sonunda kullanıcıya bildirilmesi yönünde çalışmalara başlanmıştır. Mevcut uygulamamızın alt yapısını buna göre değiştirip yeniden aktif hale getireceğiz.
Göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

kızlar gördünüz mü itirazlar işe yarıyor..Homend araştırdı ve hile olduğunu tespit etti..bu dur..

koyun gibi millet sussa, öyle kaynayıp gidecekti..

işteee buuu kuzum yaaaa süperrrrrr yaa imkansızzzzdı zaten buuu ayyy ne fena insanlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…