ayyyy canımsın yaaa allah razı olsun bitanem benimmm çok tesekkkür ederimmmm kuzucuma yeniyıl hediyesi geldi güzel teyzesi darısı basımaa babasınada blade parfüm
saol sekerimmm yok kıss kendime kazanamıyom bacımm herifle oglusa geliyo gördügün gibi
Kızlar haci saydin sitesine bakın kız kendi adresini yazmış oraya delüüüü
Markafonim
Trendyol Yılbaşı Hediyesi. Herkese 10 TL.
Hediye çekine kazanmak için tek yapmanız gereken napolyon.com'a üye olmak.
http://goo.gl/OO02t linke tıklayarak napolyon'a üye olun.
Trendyol ve alamarka dahil 6 farklı firma için dağıtılan hediye çeki kampanya sayfasına ulaşın. Trendyol'u seçin ve 10 tl'nin tanımlanacağı trendyol hesabınızdaki mail adresini yazın. Hepsi bu kadar.
Kampanya detayları ve diğer ayrıntılar napolyon.com sayfasında belirtilmiştir.
Bence de düşünmeden konuşuyosun? 12 dk araştırdım, bazı kişiler gibi saniyesinde cevap ne diye sormadım..bence siz cevapları araştırmıyorsunuz.
o kadar kolay ki sorunun hemen altına yani sayfayının altına doğru inseniz cevabı bulacaksınız.
biraz uğraşalım çaba harcayalım lütfennnn :))
safım işte görmemişim
bi alt paylaşımda söylemiş adamlar, 2cm aşağı bakın
evet kuzu, googlede aradım durdum, sitesine de baktım ama bulamadım.
Varmayın nekimin üstüneO googledan araştırdığı için bulamamıştır normalde bu kadar kolay sormuyorlar da ondan...
hemde 10 lira 100 lira ve üstünde geçerliymişcanım bu t.c no doğum yeri gibi bilgileri istiyor:18:
canım bu t.c doğum yeri gibi ilgileri istiyor:18:
analar taş yesin hesaaabı olmuş...
hakkaten yaa ,sizinkiler baba- oğul- kutsal ruh iyi kazanıyorlar..
Bence de düşünmeden konuşuyosun? 12 dk araştırdım, bazı kişiler gibi saniyesinde cevap ne diye sormadım..
Ayrıca cevap ne diye hiç sormadım???
bana zor geldiğini söyledim??
bende zaten cevabı sordun demedim. biraz araştır çaba harca dedim.
bunuda söylerken kötü niyetle söylememiştim.
cevabı sorabilirsinde bunda bir sakınca yok.hepimiz bazen soruyoruz.
fakat cevap sorunun hemen altında olduğu için söyledim.
hatta yazımın sonuna gülücük bile koydum
canım bu t.c doğum yeri gibi ilgileri istiyor:18:
efemmmmm ayyyy inanmıyorummmm şokkkkkklar içerisindeyimmmm şekergacımm yhaaa bu benmiyimmm şimdikkkk:44:
soruda ilk video diyorsa canım cevap 09.04.2010
son video diyorsa cevap 18.12.2011
kızlar gördünüz mü itirazlar işe yarıyor..Homend araştırdı ve hile olduğunu tespit etti..bu dur..
koyun gibi millet sussa, öyle kaynayıp gidecekti..
homend
Değerli Takipçilerimiz,
Homend olarak her alanda olduğu gibi burada da en hassas olduğumuz konulardan biri adaletli davranmak ve etik çerçeveler içerisinde hareket etmektir.
Bazı kötü niyetli kullanıcıların Homend Eşleştir Kazan uygulamasının süre bazlı sistemine, süre’nin oyunu oynayan kişinin bilgisayarında saklanması ve hesaplanması durumundan dolayı müdahale ederek değiştirebildikleri tespit edilmiştir.
Bu nedenle Homend Eşleştir Kazan uygulamasının eşit, adil ve en etik şekilde devam edebilmesi için, bu tarz kötü niyetli kullanımları kesin olarak engellemek adına süre bilgisinin, oyunu oynayan kişinin bilgisayarında değil, Homend sunucularında hesaplanarak oyunun sonunda kullanıcıya bildirilmesi yönünde çalışmalara başlanmıştır. Mevcut uygulamamızın alt yapısını buna göre değiştirip yeniden aktif hale getireceğiz.
Göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?