amerika canım :)))
teşekkür ederim kızlarben bu yazıyı buldum
cevap Amerika olacak
Kısa sürede Clinique Happy en çok satan ürünlerden biri haline geldi ve hala bir fenomen olmaya devam ediyor. Öyle ki Brandweek dergisinin Amerika’da 2009 yılında 1500 üniversite öğrencisine yaptırdığı ankette “mutluluk” denince akla gelen ilk marka Clinique Happy oldu.
kızlar teknosanın cevaplarını bilen varmııı _???? :26:
yaa şu kotexe hiç yetişemiyorum hemen nasıl cevaplar doluyo anlamıuyorum yaa
soru 1.Teknosa’nın 8000’den fazla mezunu olan perakende konusunda eğitim verdiği kurumun adını biliyor musunuz? Bir sonraki soruya geçmek için hemen cevaplayın. cevap:teknosaakademi
soru 2.Teknosa'nın sloganı nedir cevap :herkes için teknoloji
soru 3.Teknosa.com üzerinde sayfanın en alt sol köşesinde bulunan kalite belgesinin hangi kalite belgesi olduğunu bulabilir misiniz? Doğru cevapla beraber yeni soruya geçme hakkı kazanın! cevap: iso9001
soru 4.Youtube'da Teknosa Kanalı'nın ilk olarak hangi tarihte video paylaştığını gün.ay.yıl olarak bulabilirseniz, bir sonraki soruya geçmeye hak kazanmışsınız demektir. Hemen doğru cevabı aşağıya yazın! cevap:09.04.2010
soru 5.Teknosa.com üzerinde Advantage kartlara kaç taksit yapıldığını öğrenin ve aşağıya yazarak hemen bir sonraki soruya geçin.cevap:5
ya ccnm bu youtubeli olan soruyu kabl etmiyor.nedn ki
ya ccnm bu youtubeli olan soruyu kabl etmiyor.nedn ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?