Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım ya aşkolsun kem gözlü değilim ki ben bunlar son olsun bir daha aksilikler yaşamazsın inşallah kazansanda tebrik etmem am bakkkk:)))))))

şaka yapıyorum canım benim şu saat itibariyle herşey düzene girdi amaa şimdide misafir geliyo kalkıp yemek yapıcam hemen ani misafir görümcem neyse öptüm seni

bu oyunun taktikleri var mı peki cnm

ayy yok valla bnde inanamadm kendime..sonra hiç yapamadm ztn en az 40 la buldum hep..oyun ilk acıldığında girdim sistem cok yavastı cok hızlı hızlı bastım bastım sora sıkıldım kapayıverdim..oynamak için tekrar girdiğimde bi baktm 12 hamle oluvermiş:)

sağol cnm :) inş kazanırım bende bi gün. ne geldi sana

bende özendim meşe palamuduna..istedim..
ekerim, balkonda gölge yapar yazın..

geçen jussta; oğlum ve ben kazanmıştık, bu sefer yokk..

Bir Buket Meyve
Yeni Yıl Hediyeniz Bir Buket Meyve'den! Bir Buket Meyve - 2012 | Facebook

İlk 100 kişiye 20 liralık indirim gibi bişey var,en ucuz alabileceğiniz şey zaten 50 lira civarında

DESA'dan Yılbaşı e-Card Kampanyası!
Yeni yıl mesajını DESA e-Card ile gönder, o gün mesaj gönderen 100. kişi ol, DESA'dan deri bileklik kazan! Yarışmaya katılmak için:
Desa Fashion - Duvar | Facebook

Estee Lauder Türkiye - Duvar | Facebook kızlar bu anketteki sorunun cevabını buldunuz mu yaa bi bakıverinn benm için

melikecim tebrikler şansın artarak devam etsin inş bende senin adına çok sevindim gerçekten

AXE Etkisi | Facebook böyle birşey var ama bakmadım daha

SLMM
hiçbişeyde adım yok ne güzel:)
kazananlara tebriklerr

dolucayla,anne boyutundan kazandıgım boyama seti gelmiş bende sanıyorum boya bambaşka bişeyyy
hediye etcem artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…