Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sağol canım aynen gönderdim bakalım inş gelmez bir daha...
bakın kuzumun topu geldiiiiii teyzeleriiii

Eki Görüntüle 312848
kuzun güle güle kullansınn

markafoni bana 10tl çek yollamışşş oleleyoooo
oleyyyyyy avonlar dökülmeye başladı hee ufak şeylerden mutlu olunur denmez ona o avon şeysinin bir tanesi 40 küsüre satılıyor güle güle kullan canım benim çizgi romanına bayıldımmm kitabını da oku yorumla bana sen okumuş kadar olurum

Bana hiçbir siteden çek gelmiyor yaaaa

Meşe Palamutlarına saksı geliyor mu? ona göre isteyeceğim
Yok bee canım saksı göndermezler o kadar zahmete gircek olsalar dikip gönderirler
kimyager kitabım gelmiş,
duyuran ve twitter konusunda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler...:119::119::119:
ilk defa kitap geldi, çok mutlu oldum...
Biz de çok mutlu olduk da bu haberi kime yaydıysak,kim o kitabı okuduysa olumlu bir yorum yok,kklişe bir kitap gerçekten 6. sınıflara önerebilirim rahatlıkla bir Türkçe öğrt. olarak
Sen olmasan kötü yollara bilem düşerdim ben belkimm
bnde 2 tane kazandım bugun 1 tanesı geldı anlam veremedım
acaba gelmıcekmı
Eki Görüntüle 312941

palamudum benımde gelır brkac gune :))))

nestledende kazanmısımmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyy

tebriklerrrr hediye kazanan herkeseeeee

ne biçim de panikleyip mesaj attım di mi ama

kitabı tabiki de yorumlarım ama ona daha sıra var çizgi romanı hemen okuyacağım!

avonlar cidden pahalıymış evet, bilmiyordum, netten baktım hemen

trendyoldan da kaptım çeki, destekleyenlere çok teşekkürlerr

Son düzenleme:
ay ne çok kamoanya varmış oku oku bitmedi yav bi tane de bendennn

facede darty türkiye sayfasında bi uygulama var kızlar bakınnnn

arkadaşlar bşy sorcam facebookda paylaşımlarımı görmemeleri için kısıtlamayı nasıl yapıyorum bilen anlatırsa acil çok sevinirim

yettim bacımm..şimdi profilinde kendi isminin duvarına gel,sağ köşede ikidene insan şeysi var ikonu,tıkla orayı seçenekler geliyor zaten..

Arkadaşlar
Sadece Ben
Özel
Yakın Arkadaşlar
Aile
Tüm listeleri gör...
Gönderiyi Sil...
Şikayet Et/Spam Olarak İşaretle...

şeklinde ;
onlardan yapmak istediğin herhangi birini seçip tıkla..
bu herhalde sormak istediğin..

dadlugacı iyi beceriyo da onu ben hiç bilmem ki :26:

çok soal kontesimm
melikecim tebrikler şansın artarak devam etsin inş bende senin adına çok sevindim gerçekten

AXE Etkisi | Facebook böyle birşey var ama bakmadım daha
ayyy canım benim çok saol allah razı olsun inş hep beraber kazanalım canımsın
veet ve dettol açıklandı kazanamadım
bunlarda bende kazanamadım hiç canımmm
tebrikler balımm
clear hediyemi yollamış 2 tane kazanmıştım biri gelmiş uf neyse belki daha sonra gelir tekrar
tebrikler kusummm
hediyler süper kızlar iyi günlerde kullanın
saol bitanemm
canım benim iyi günlerde oynasın hangi kargo ile geliyor
saol güzel teyzesii ama top çok sıradan yaa ben begenmedim hiçte futbol topu gib deil bide yamukkk
ne kadar temiz kalplsin canım yaa rabbim güzel gönlüne göre versin inşş seninde

çok soal kusumm

bnde 2 tane kazandım bugun 1 tanesı geldı anlam veremedım
acaba gelmıcekmı
Eki Görüntüle 312941

palamudum benımde gelır brkac gune :))))

nestledende kazanmısımmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyy

tebrikler esoşum nasıl begendinmi topu benim yamukk bea çok ayıp yane futbol topu böle mi olur yaa valla taktım iyimi

Son düzenleme:
evet canım birinden kesin cevap gelir.hepsini yolla garanti olsun.ne demek canım ya

şimdi yolladım kuzucum az önce topla beraber eşim adınada geldi doluca dergisi yine deli oldum ama neyse onada yarın atarım çok saol canımsın

Son düzenleme:
şaka yapıyorum canım benim şu saat itibariyle herşey düzene girdi amaa şimdide misafir geliyo kalkıp yemek yapıcam hemen ani misafir görümcem neyse öptüm seni

aaaa benimde misafirim var antalya dan geldi görümcem ben çok severim görümcelerimi 3 görümcem var arkadaş gibiyiz beraber çok eğleniriz inşallah seninde öyledir bu arada herşeyin yoluna girdiğine sevindim almira yı öp benim için.

kızlar ben katılmıştım. siteden bi kartvizit şablon seçip istediğin gibi tasarlıyorsun. bunu yapmak şart değil ama ben yinede hazır olsun istedim kazanmasam bile paramla alıcam siteden.

sadece facebook sayfasını beğenip, bir de siteye üye olmak yetiyor katılmak için.
katılan herkese iyi şanslar :)

idare eder:)) almira uslu demiştim ya diilmiş bu saat ooldu uyumuyo ayaktayız dedim geçmişte ne var ne yok hallederim bu gece ama malesef artık gündüzzü halledebilirsem şükrederim

kac ay olmus gırmeyelı buraya en son prımalar vardı :)

bakalım bırsey bulabılecek mıyım bebek ıcın ..

bol kampanyalı gunler .

G ♥ ü ♥ n ♥ a ♥ y ♥ d ♥ ı ♥ n ♥ l ♥ a ♥ r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…