Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar vip dükkandan alışveriş yapmıştım baya oldu
ürünü gönderdim tabi onun de üstünden baya geçti ama hala para iadesi yapılmadı o kadar mesaj atıyorum dönen de yok:2:
vipdükkan öyle maalesef ben de çanta almıştım 2 tane, biri defoluydu geri iade ettim parayı iade etmediler.
okadar aradım felan ama yok, sonra vazgeçtim 30 tl kaldı öyle.

...
bir koli Biskrem kazanmışım onun haberiyle başladım güne

Biskrem sayfasında dün:
Biskrem
İşte sana bir Cuma eğlencesi: Sence Biskrem Kakaolu Rulo'da kaç Biskrem var? Bakalım kimler doğru tahmin edecek...

diye bişi yayımlamıştı, öylesine 12 yazdım meğersem hediyeliymiş, süpriz hediyeli.. çok sevindim yaa..

Günaydın herkese

Elit Çikolata
Elit Çikolata'nın 29 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde katılacağı ve en büyük Çikolata, Şekerleme ve Bisküvi fuarı olarak kabul edilen ISM 2012 International Sweets and Biscuits, Almanya'nın hangi şehrinde düzenlenecektir?

A: Köln
B: Frankfurt
C: Münih
D: Stuttgart

30 kilo 20 kilo ve 10 kilo çikolata veriyor 3 kişiye...

cevap a:köln

Heyecanla beklenen ikinci etkinliğimiz başlıyor! L'Oréal Professionnel Türkiye ekibi olarak bugün ve yarın (24-25 Aralık) Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi'nde efsanevi ürünümüz Mythic Oil'le birlikte sizlerleyiz. Bizlerle birlikte olun ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatını yakalayın! Mythic Oil ürün görselinin yanında en efsane pozunuzu çektirin. Pozunuzu L'Oréal Professionnel Türkiye Facebook sayfamızda yayınlayalım. Fotoğrafı en çok beğenilen 10 kişiden biri olun ve sürpriz hediyelerimizden kazanın!Sizi yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. Görüşmek üzere!

L'Oréal Professionnel Türkiye | Facebook

Fozdemir.COM takipçilerinin siteye olan ilgisini daha da arttırmak amacıyla belirli aralıklarla düzenlediğim yarışmalara kaldığım yerden devam ediyorum. Biliyorsunuz ki "Fatih Özdemir'in Şehir Dünyası" sloganıyla gezdiğim yerler ve yaşadığım şehirlerle ilgili önemli gelişmeleri ve görüşlerimi İstanbul ağırlıklı olmak üzere sizlerle paylaşıyorum. Fakat Türkiye'deki klasik blog siteleri arasında bir farkındalık oluşturmak için sürekli yeni fikirleri ortaya çıkarıyorum. Bu yarışmaların, bu farkındalığı önemli derecede oluşturduğunu da düşünüyorum.

Ödüllü bir blog olarak McDonald's menüsü hediye edeceğim bir yarışma düzenliyorum. Yarışmanın sonucunda yapılacak çekilişte kazanan kişi seçeceği bir McDonald's menüsünün sahibi olacak. Geriye ise en zor kısmı kalacak: En yakın restorana gidip lezzetli McDonald's menüsünün tadını çıkarmak!

Çekilişte kazanan kişi Big Mac, McRoyal, Quarter Pounder, Chicken Deluxe Sandwich ve Hamburger'li Happy Meal menü tercihlerinden istediğini seçebilecek!

Katılmak için detayları inceleyin! > McDonald’s menü hediyeli yarışma - Fozdemir

Fozdemir - Fatih Özdemir'in şehir dünyası

Vavana
Vavana 100ML Çubuklu oda kokusu kazanan talihlerimiz belirlendi. İsmi bu bildiride yazan talihliler lütfen aşağıdaki yorum kutusunda kendinizi belirtin. Sizinle iletişime geçeceğiz. Kazanamayan takipçilerimiz üzülmesin yoğun ilginizden ötürü çok yakında yeni bir süprizle karşınızda olacağız. Bizi takipte kalın.

Sezai Özaltın / Emine Şen / Hilal Çeliker / Erdoğan Çınar / Nuray Çavuş / Hümayra Nazlı Özyılmaz / Perihan Uğurlu / Nushet Gürpınar / Zeynep Efe / Cemil H. Duru / Aysun K. Günaydın / Mustafa Doğan / Burak Black / Yeşim Erdoğan Mavi / Aslı Şahin

şaka yapıyo olmalısın
ya böyle şey mi olur nasıl yani ödemediler yaa nasıl biir site bu böyle

vip dükkanı aradım hemen sen öyle diyince canım para iadesi 3 hafta içinde yapılıyomuş önümüzdeki hafta içinde olur dedi kontrol edebilirsiniz dedi hesabınızdan bende inşallah bi sorun çıkmaz dedim yok çıkmaz dedi

obez oluruz valla

Ben de aramıştım, kaç defa hemde.
Sitemizi nasıl böyle şeylerle suçluyorsunuz felan dedi kadın ama param yatmadı.
İnşallah sende sorun çıkmaz
ben şanssızım bu int. alışveriş konusunda..zaten de artık int hiç bişi almıyorum, korktum galiba.

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hsgeldın kuzummmmmmmmmmmmmmm
özlemısım senı

obez oluruz valla

:)))))))))))))))))

Royce Energy Drink
‎"Hoşgeldin 2012" yeni kampanyamızla birazdan huzurlarınızdayız :)

selam:)

inşallah yatar para:18::18::18::18::18:
takip ediyim:18::18::18:

sğl tatlı gacım deneyeceğim şimdiii

Günaydın güzel hanımlar, güzel anneler,

Ülker ducrosta hediyeli soru vardı ya, onun sonucu ne oldu bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…