Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hnazm

cnm güle güle kullan ve iç çaylarını

çok beğendim yaa eşim bu bardağı çok istiyor hiç bir yerde bulamadık marketlerde kazanmayı çok isterdim

görünce senin adına sevindim kendi adıma çok üzüldüm

bu aralar bişi kazanamıyorum okutsammı kendimi nee

Teşekkürler tatlım,bardak gerçekten sevilmiycek gibi değil çok zevkli bir tasarım olmuş,çay severler için şahane,kısmet belki yine olur canım,sık sık yapıyorlar yarışma sayfalarında

markalara göre olduğunu biliyorum zaten canımda mankendeki bedenlere bakıp almıştım onu söylüyorum...

Teşekkürler tatlım,bardak gerçekten sevilmiycek gibi değil çok zevkli bir tasarım olmuş,çay severler için şahane,kısmet belki yine olur canım,sık sık yapıyorlar yarışma sayfalarında

inş. cnmmm

güle güle kullan tekrar

o bardağı migrosta 10 tl lik lipton alışverişi yapana hediye ediyorlar canım.

valla canlar ben avon yapmadım asla sürmem kimseye de sürdürmem avonu kimyasal sırf bence sizde sürmeyin cok zararlı

Ayakkabı Atölyesi | Facebook

Ayakkabi Atölyesi’nden yepyeni bir YARIŞMA ... Sadece 3 hafta içerisinde, sayısı 10.000’i aşan üyelerimize teşekkür ederiz.
Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan Facebook dostlarımıza, atölyemizden yeni yıl hediyesi... En yaratıcı sloganı bulan ilk 10 kişi arasına girin, 2012’de Ayakkabı Atölyesi şıklığını ayağınıza getirelim.

YARIŞMA LİNKİ
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...sVirüsVirüs/Ayakkabı-Atölyesi/223982174342087

günaydınn herkese işte günün ilk kampanyası yalnız daha içeriğe bakmadım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…