Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Hasbro Oyuncak San. ve Tic. A.Ş. (bundan sonra “Hasbro” olarak anılacaktır) tarafından düzenlenen “En İyi Arkadaşım Playskool” fotoğraf yarışması apps.facebook.com/eniyiarkadasim ve Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresli internet siteleri üzerinden gerçekleştirilecek olup, yarışma 19.12.2011 tarihinde başlayıp 06.02.2012 tarihinde sona erecektir.
Yarışmaya katılacakların Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sayfasına girip (bundan sonra “Site” olarak anılacaktır), sayfada yer alan Beğen/Like butonunu tıklayarak üye olmaları gerekmektedir.

Yarışma sonunda jürinin seçtiği 10 yarışmacıya hediyeler verilecektir. Jürinin değerlendirmesiyle 1. seçilen fotoğrafın sahibi En Ucuz Pazarlama Turizm, Reklam ve Telekomünikasyon Tic. Ltd. Şti - ebebek’ten 1.000 TL değerinde hediye çeki kazanacaktır. 2. ve 3. olan yarışmacılar Playskool’dan İlk Bisikletim, Yaramaz Toplar, Konuşkan Süpürgem, Şekilli Kaplumbağa, Bay ya da Bayan Patates Kafa, Sevimli Aletlerim (3 çeşitten biri) ve Minik Hayvancıklar 4’lü Paket’ten oluşan hediye paketi kazanırken, finale kalan diğer katılımcılara da Playskool’dan Müzikli Eğlence Merkezi ve Minik Hayvancıklar 4’lü Paket hediye edilecektir.

İlk 10’a giren fotoğraflara oy veren her 100. kişiye Minik Hayvancıklar Mini Set hediye edilecektir.

kızlar veettn kazandıgım clears makyaj setım geldı kucuk canta boyu ama cok sırın. resım ekleemk ısterdım ama makınam yok (

Atlas Grup Optik
İki günde yol kat ettik ve etmeye de devam edelim. Sizler; bizimle bu heyecanı, sevdiklerinizle de bu fırsatı paylaşın. Unutmayın! Slogan 2012 yılına 2012 kişi… sürpriz hediyeler; sizin yada sevdiklerinizin olabilir. Herkesi sayfamıza bekliyoruz.

Atlas Grup Optik - Duvar | Facebook

Kampanyaevim.com
‎700 kişi olduk :) Hepinize desteğiniz için teşekkür ediyoruz.

Yarışmamız saat 12.50'de başlayacaktır.Mailleri hazırlayın :) Ancak bu sefer ilk gönderen değil şanslı bir sırada gönderen hediyeyi kapıcaktır.

kızlar koşunnnnn......

canım cevap neeee:26:

kanpanyaevim.com sitesinde en işlek kısım demeye mi çalışıyo kızlar nerden bilcez yaaa

ben sitesine girdim baktım en aktif olan bölüm kampanya ve promosyonlar bölümü dedim ama doğrumudur bilmiyorum
face ve twit kampanyaları da olabilir ama ben diğerini yaptım

hangi kategoriyi seçtin canım bi bakayım. bende hazırladım çok güzel oldu. bir de davetiye yaptım :)

kızlar ben Facebook & Twitter Kampanyaları‏ dedim en çok konu o sayfada var ve online kişi sayısıda diğerlerine göre fazla yani ben böyle anladım

ya hakkaten biz bu avonları istedik ama ben de kıllandım şimdi.
ya bu pazar günlerinden nefret ediyorum.havada soguk dışarı ciksan.off offf
bu facebooktan grup kuran kimdi ya
birde arkadaşlar geçen hafta trendyol un oses te verdiği 20 lik çekleri kaçırmiştım bu hafta da bekliyorum işallah veriir

Hacı Sayid

‎2005 yapımı ''Charlie'nin Çikolata Fabrikası'' isimli filmin yönetmeni kimdir? Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adre​s) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…