markalara göre olduğunu biliyorum zaten canımda mankendeki bedenlere bakıp almıştım onu söylüyorum...
onlar yalanben hiç bakmıyorum bile onlara
Kampanyaevim.com
‎700 kişi olduk :) Hepinize desteğiniz için teşekkür ediyoruz.
Yarışmamız saat 12.50'de başlayacaktır.Mailleri hazırlayın :) Ancak bu sefer ilk gönderen değil şanslı bir sırada gönderen hediyeyi kapıcaktır.
kızlar koşunnnnn......
canım cevap neeee:26:
kanpanyaevim.com sitesinde en işlek kısım demeye mi çalışıyo kızlar nerden bilcez yaaa
Bu iletiyi ''Beğen'' Çekilişe Katıl
Çekiliş fotoğrafına tıkla Sende Katıl. Yeni Yıla Yeni Kartvizitin Olsun.
HEMEN TASARLA çekiliş kuralları:
-Çekilişe katılmak için Hemen Tasarla | Facebook sayfasını beğenmek ve https://www.hementasarla.com sitemize üye olmanız gerekmektedir.
-Şanslı kişi https://www.hementasarla.com sitesinde kendi tasarladığı 1000 adet tek yön Kartvizit kazanmaya hak kazanacaktır.
-Kampanyadan Her üyemiz 1 defa yararlanabilir.
-HEMEN TASARLA kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar
-Sonuçlar 31/12/2011 tarihinde saat 23:30 da Hemen Tasarla | Facebook sayfasında duyurulacaktır.
-Herkese bol şans dileriz
kızlar ben katılmıştım. siteden bi kartvizit şablon seçip istediğin gibi tasarlıyorsun. bunu yapmak şart değil ama ben yinede hazır olsun istedim kazanmasam bile paramla alıcam siteden.
sadece facebook sayfasını beğenip, bir de siteye üye olmak yetiyor katılmak için.
katılan herkese iyi şanslar :)
ben sitesine girdim baktım en aktif olan bölüm kampanya ve promosyonlar bölümü dedim ama doğrumudur bilmiyorum
face ve twit kampanyaları da olabilir ama ben diğerini yaptım
Hacı Sayid
‎2005 yapımı ''Charlie'nin Çikolata Fabrikası'' isimli filmin yönetmeni kimdir? Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adre​s) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?