ay ben bu teknosa olayını cözemedim biri banada anlatsın nasıl yapılacak bu yahuuuuu
2011in en iyi ürünleri yazıcaksın noktalama işareti kabul etmiyor.kizlar teknosada
SDN TEKNOSA MAGAZİNin 11. sayısının kapağında yer alan başlık nedir? Doğru cevabı verin ve hemen bir sonraki soruya geçin.
bu soruya ne cevap yazdiniz??
2011'in en iyi urunleri yaziyorum kabul etmiyor ama baslik o :26:
kuzum facebooktan tuurncu yılbaşı yazıorsun ordaki soruları cevaplıyorsun.ay ben bu teknosa olayını cözemedim biri banada anlatsın nasıl yapılacak bu yahuuuuu
sen sor ben cevaplayayım canım
Teknosa TeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı kaç dakika sürmektedir?
ben de bunun cevabını arıyorum. bulunca yazarım
bana daha once 2 paket geldi ben hamileyken uye olmustum, son iki paket gelmemisti mail attim gelmedi diye sadece indirim kuponlarini gondermisler cimriler, bence sende mail at iste paketlerini
ben de bunun cevabını arıyorum. bulunca yazarım
kizlar milupadan zarf geldi simdi, icinden sadece indirim kuponlari cikti, zarfin uzerinede ilk dogumgunu + buyuyorum paketi yazmislar, simdi sitesinde baktim
ilk dogumgunu setinde:
Bebeğinizin 3 yaşına kadar ihtiyaç duyacağı beslenme önerileriyle yanınızda olacağız.
Bağışıklık sistemini desteklemek için öneriler
Milupa Aptamil ürün numuneleri, indirim kuponları
buyuyorum mektubu:
Ayaklanmayla gelen hareketli günlere hazır mısınız?
Bağışıklık sistemini güçlendiren Milupa Aptamilden indirim kuponları
aynen boyle yaziyor :26::26: ne mektup var ne numune,bebegi olan arkadaslar merak ediyorum sizin paketinizde neler vardi?
evet ücretli ama üye olup 2 arkadaş davet edersek 1 aylık kullanım ücretsiz olacak 1 ay 1 aydır hediyeler gelsin dimi ama
sabah kargo geldi ama sevinemedim bile
kapıyı açınca kargocuyla beraber babam karşımda :26:
bide ne gelse beğenirsinizkotexxxx
babamda ne geldi aç aç diye tutturmasın mı :26:
ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım bidaha dedim kargocuynan birlikte gelme baba didim içimden
sabah kargo geldi ama sevinemedim bile
kapıyı açınca kargocuyla beraber babam karşımda :26:
bide ne gelse beğenirsinizkotexxxx
babamda ne geldi aç aç diye tutturmasın mı :26:
ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım bidaha dedim kargocuynan birlikte gelme baba didim içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?