Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tüm hamile olan arkadaşlar ben hamileyken tüm bebek bezi ve bebek ürünü satan firmalara mail attıp ürün numunesi istemiştim gelmişti bilginize

2011in en iyi ürünleri yazıcaksın noktalama işareti kabul etmiyor.

SDN TEKNOSA MAGAZİN’in 11. sayısının kapağında yer alan başlık nedir? Doğru cevabı verin ve hemen bir sonraki soruya geçin.

Cevap : 2011'im en iyi ürünleri olmalı ama kabul etmiyor arkadaşlar bilen varsa bi diyiversin

Teknosa TeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı kaç dakika sürmektedir?

tamam sayfayı buldum sorunun cevabını bilen varmı?
TeknoHaber’in 5. Bölümünde kaç adet farklı ürün tanıtılmaktadır? Doğru cevabı verin ve hemen bir sonraki soruya geçin.

bana daha once 2 paket geldi ben hamileyken uye olmustum, son iki paket gelmemisti mail attim gelmedi diye sadece indirim kuponlarini gondermisler cimriler, bence sende mail at iste paketlerini

ben kaç kere attım ohooo hele gelen mailleri görsen 15 gün içinde eliniz de olucak bilmem ne yalancılar göndermediler tekrar tekrar gönderdim pes ettim artık

nasıl nereye kayıt oldunz canım bende ısterım ya oglusuma

soru 1_ Eger ürününüzü satın aldıgınız gün Teknogaranti satın almamış iseniz, Teknogaranti fırsatı ne kadar süre devam eder? Hadi teknosa.com'dan araştırın ve bir sonraki soruya geçin. cevap: 30 soru 2_Teknosa.com üzerinde Maximum kartlara kaç taksit yapıldığını öğrenin ve aşağıya yazarak hemen bir sonraki soruya geçin. cevap: 8 taksit soru 3_Teknosa.com üzerindeki mağazalar bölümümüze giderek İstanbul Beyoğlu üzerinde kaç adet Teknosa mağazası bulunduğunu sayın ve doğru yanıtı aşağıya yazarak hemen sonraki soruya geçin. cevap:2 soru 4_TeknoHaber’in 5. Bölümünde kaç adet farklı ürün tanıtılmaktadır? Doğru cevabı verin ve hemen bir sonraki soruya geçin.cevap:10 soru 5_SDN TEKNOSA MAGAZİN’in 11. sayısının kapağında yer alan başlık nedir? Doğru cevabı verin ve hemen bir sonraki soruya geçin. cevap:2011in en iyi ürünleri

sabah kargo geldi ama sevinemedim bile
kapıyı açınca kargocuyla beraber babam karşımda :26:
bide ne gelse beğenirsiniz kotexxxx
babamda ne geldi aç aç diye tutturmasın mı :26:
ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım bidaha dedim kargocuynan birlikte gelme baba didim içimden

ohh masallah guzel bı anı olmus sana

puhaha ay çok güldüm ya

arkadaşlar ben forumda yeniyim ve bu ilk mesajım lütfen bu çekilişlerle ilgili bilgi verebilirmisiniz artık bende hediye kazanmak istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…