Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu arada kaçtır yazıcam unutuyorum biskremden kazanan arkadaşım ben kendi adıma özür dilerim gerçekten haklısın orada yarışma gibi görünen hiç bişey yok araştırmadan anlamadan dinlemeden seni kırdığım için özür dilerm

soru 1_ Youtube Teknosa Kanalı’nda en son paylaştığımız Milli Takım reklam filmimizin 12. saniyesinde görünen Teknosa çalışanımızın ismini aşağıya yazın ve zaman kaybetmeden bir sonraki soruya geçin. cevap: selçuk soru 2_ Youtube Teknosa Kanalı’nda da videosunu izleyebileceğiniz merdivenlerinin dev bir piyanoya dönüştürüldüğü alışveriş merkezinin adını Youtube Kanalımızdan bakarak hemen aşağıya yazın ve bir sonraki soruya geçin. cevap: Forum İstanbul soru 3_ TeknoAsist’e hangi numaradan mesaj gönderebilirsiniz biliyor musunuz? Doğru numarayı yazın ve bir sonraki soruya vakit kaybetmeden geçin. cevap: 5599 soru 4_ TeknoGaranti paketleri en fazla kaç yılı kapsamaktadır? Doğru cevabı bulmak için teknosa.com’a bakmanız yeterli. Sonra vakit kaybetmeden cevabı aşağıya yazarak bir sonraki soruya geçin!cevap: 3 yıl soru 5_TeknoHaber’in 5. Bölümünde kaç adet farklı ürün tanıtılmaktadır? Doğru cevabı verin ve hemen bir sonraki soruya geçin. cevap: 10

Twitter’da Teknosa ile özdeşleşmiş hashtag nedir? Doğru cevapla birlikte yeni sorumuza hemen geçin.

KotonMagazalari Koton
Saat 15.15'te gireceğimiz tweetteki boşluğu en yaratıcı şekilde dolduran takipçimiz koleksiyonumuzdan şık bir saatin sahibi olacak!

Teknosa TeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı kaç dakika sürmektedir?

viledayı ne yaptınız kızlar o kadar geç açılıoki resmi görmeden yorumları gördüm biri 30 yazmış bende 30 dedim zor bunu kazanmakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…