Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Clean & Clear Türkiye
Biz genç kızların arkadaşlığı bir başka... Arkadaşlarımızla birbirimize olan desteğimiz, paylaşımlarımız ve tabii ki eğlencelerimiz hayatımızın en paha biçilmez anları. Yepyeni yarışmamızla bu anları unutulmaz kılmaya, dünyanı bir video ile yansıtıp hem kendin eğlenemeye, hem de en yakın arkadaşlarına unutulmaz bir hediye vermeye var mısın? Clean & Clear Türkiye - Dünyanı Yansıt | Facebook
Üstelik bunları yaparken ...sürpriz hediyeler de kazanabilirsin. Haydi sen de arkadaşlığını en iyi anlatan, bir genç kız olarak yakın arkadaşlarınla geçirdiğin anların fotoğraflarını uygulamamıza yükle, dünyanı yansıtan videoyu oluştur, yarışmaya katıl! :) (Kullanıcıların gönderdikleri katılımlar aynı kriterlere göre onaylanacak, kriterlere uymayan katılımlar değerlendirme kapsamının dışında bırakılacaktır.)

Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
23–25 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Clinique Happy Parfüm tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Clinique Happy hangi ülkede “mutluluk denince akla ilk gelen marka” olmuştur?” sorusuna “Amerika ” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 30ml. Clinique Happy Parfüm kazanan üyelerimiz;

Mehmet Avci
Reyhan Beyler
Hamdi Şentürk
Yasemin Atila
Metin Pala
Berkan Akdemir
Meryem Korkmaz
Yuksell Tugba
Havva Akkaya
Ayfer Tatli olmuştur.

kızlar, dün gördüm.

Yves Rocher de Facebook sayfasında bir kampanya yapıyor. Hem çok eğlenceli hem de çok güzel bir rimel veriyorlar. Yves Rocher içerik olarak tamamen bitkisel olduğundan çok güvenli buluyorum ben diğer markalara oranla.

herneyse, ben linki paylaşayım :)

Yves Rocher Türkiye | Facebook

bu sayfayı beğenmek gerekiyor önce sanırım, sonra da dilek ağacı bölümünden katılıyosunuz. uygulamada arkadaşlarınızın facebook sayfalarına yeni yıl dileklerinizi de gönderebiliyosunuz, eğlecenli mesajlar var. :))

BURDAN KATILABİLRİSİNİZ :) ben katıldım.

Facebook'ta 2012 Yves Rocher Dilek Ağacı | Facebook

Baby2Go Türkiye
Baby2go ile Anneler Seviniyor!

Yarışmaya katılmak için:
- Facebook sayfamıza katılmış olmalısınız.
- Aşağıdaki sorunun cevabını baby2go@hotmail.com.tr adresine isim ve soyisminiz ile birlikte göndermelisiniz.
... - Doğru cevabı gönderen 15,60 ve 90. kişiler Tikir.com web sitesindeki ev aletlerini satın alabilmek için hediye çeki kazanacaklar.
- 15.kişi 40 TL, 60.kişi 100 TL, 90. kişi 70 TL değerinde hediye çeki kazanacaktır.
- Bu hediye çeklerinize eş değer fiyatta bir ürün satın alabilir, yada daha yüksek fiyatlı bir ürünü satın alıp hediye çekiniz değerinde indirimden faydalanabilirsiniz.
- Kazananlar 28 Aralık Çarşamba sabahında, Twitter adresindeki twitter sayfamızdan duyurulacaktır ve kendilerine mail yolu ile ulaşılacaktır.

YARIŞMA SORUSU:
Dünya emzirme haftası hangi tarihler arasında kutlanmaktadır?
a) 1-7 Mayıs b)1-7 Ağustos c)7-17 Ağustos d)1-7 Temmuz

ÖNEMLİ NOT: Mail adresinin sonunda ".com.tr" vardır lütfen dikkat ediniz. baby2go@hotmail.com.tr

Herkese bol şans...

Viledayı bende sallayıp 10 yazmıştım ama şimdi bakıyorum 8 ama düzeltemiyorum da çünkü yorumumu bulamıyorum

viledayı bulamıyorum önce 6 yazdım 8 yazdım of baktıkça artıyor sanki neyse cevap neyse bakalım

Eklentiler

• $soru 2.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…