Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

fm sayfana git ordan kampanyaları tıkla orda kampanya gözükecek onun altında kbul ediyo musunuz diyodu yanlış hatırlamıyosam

cnm kampanyaları tıklıyorum ama tıklanmıyor
gelen mail de katılmak için tıkla diyor tıklıyorum giriş yap diyor giriş yapıyorum hiç birşey çıkmıyor

Bebek gelen hatunlar Rapor yazdınızmı FM e .. ben yazdım gönderdim mükemmel olmuş diye cevap yazdılar.. Buna güvenerek bidfe glissin kampanyasına katılmak istiyorum die mesaj attım dün :78:

Canım nasıl bir yorum yazdın çok merak ettim.Ben yazıyorum ama hiç mükemmel olmadı :)

yaa bu markafonide neden birden fazla ürün seçemiyoruz ki bir sürü ürün var beğendiğim tek tek sipariş ver hepsine kargo parası öde.. hain markafoni

Pazartesi onayladım perşembe geldi..
Bana gelen kargo firması istanbul içi çalışan bir firma benimkini kargoya çarşamba vermişler.
onaydan 2 gün sonra yani,fm sana dönecektir bence.. en mantıklı cevabı onlardan alırsın.

Bebek gelen hatunlar Rapor yazdınızmı FM e .. ben yazdım gönderdim mükemmel olmuş diye cevap yazdılar.. Buna güvenerek bidfe glissin kampanyasına katılmak istiyorum die mesaj attım dün :78:
Bende yazdım raporumu oraya..3 tane gönderdim hemde.Şimdide glis şampuan gelicek.Ve bana birde ayrıca eğitim seti göndermişler.Netten giriyosunuz canlı ingilizce,empati dersleri fln var.Daha bir çok kurs var..
Onu 2000.kişiye vermiş canım..

ya kızlar bana fikrimühimden gelen mailde butona basıyorum web sayfalarına yönlendiriyor ama başka birşey çıkmıyo..size de öyle mi olduu..ne yapcam ben

banada mail gelmiş tıklıyorum direk sayfası çıkıyo ne yapmam gerek kaç kere denedim bitürlü o kampanyayın olduğu sayfayı bulamıyorum ne yapmam gerek :44:

banada mail gelmiş tıklıyorum direk sayfası çıkıyo ne yapmam gerek kaç kere denedim bitürlü o kampanyayın olduğu sayfayı bulamıyorum ne yapmam gerek :44:

canım mailin içinde, yanlış hatırlamıyorsam sağ üstte mavi renkli maili düzgün okuyamıyorsanız tıklayın gibi bir link vardı, ordan giriş yaptım ben, açılan sayfada kampanya çıktı direk ona tıkladım sonuna kadar okuyunca evet kabul ediyoruma tıkladım oldu..benim gibi yap sende..

kızlarrr olayın cevabını bilen varmıııııı :26:
yaa iki haftadır hergün yapıom ama nafileee bana hiç çıkmıyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…