fm sayfana git ordan kampanyaları tıkla orda kampanya gözükecek onun altında kbul ediyo musunuz diyodu yanlış hatırlamıyosam
bebek ne ara geldi sana.. daha dün geldi bize kampanya. ya o kadar çabuk geliyo mu. ben haftaya gidiyorum diye gideceğim yerin adresini yazmıştım.
kızlar cafe crown her 250 arkadaşı olana gönderiliyor mu yoksa bunda da mı çekiliş oluyor.. bilen var mı...
herkese gönderiyor..
Bebek gelen hatunlarRapor yazdınızmı FM e .. ben yazdım gönderdim mükemmel olmuş diye cevap yazdılar.. Buna güvenerek bidfe glissin kampanyasına katılmak istiyorum die mesaj attım dün :78:
Canım nasıl bir yorum yazdın çok merak ettim.Ben yazıyorum ama hiç mükemmel olmadı :)
peki hangi gün kabul ettiniz kampanyayı. ya ben haftaya memelkete gidicem diye oranın adresi yazdım. sen şimdi dedin ya canım 3 günde geldi diye tekrar buranın adresini güncelleştirdim . ama dün kabul etmiştim kampanyayı işte hemen yolladılar mı ki acaba. mail de attım fikrimühime ama cevap gelmedi henüz. yazmış olduğum adreste de şu anda kimse yok işte. biz gidip evi açacaktık
tatlım burayada yazardım ama göremiyorum ki yazdığım raporu :26:
Pazartesi onayladım perşembe geldi..
Bana gelen kargo firması istanbul içi çalışan bir firma benimkini kargoya çarşamba vermişler.
onaydan 2 gün sonra yani,fm sana dönecektir bence.. en mantıklı cevabı onlardan alırsın.
Bende yazdım raporumu oraya..3 tane gönderdim hemde.Şimdide glis şampuan gelicek.Ve bana birde ayrıca eğitim seti göndermişler.Netten giriyosunuz canlı ingilizce,empati dersleri fln var.Daha bir çok kurs var..Bebek gelen hatunlarRapor yazdınızmı FM e .. ben yazdım gönderdim mükemmel olmuş diye cevap yazdılar.. Buna güvenerek bidfe glissin kampanyasına katılmak istiyorum die mesaj attım dün :78:
Onu 2000.kişiye vermiş canım..Miniço Çocuk Dünyası - Kampanyalar | Facebook
30 tl hediye çeki veriyomuş beğenenlere
fm de mail gelmeden rapor yazılabiliyor mu?
ya kızlar bana fikrimühimden gelen mailde butona basıyorum web sayfalarına yönlendiriyor ama başka birşey çıkmıyo..size de öyle mi olduu..ne yapcam ben
banada mail gelmiş tıklıyorum direk sayfası çıkıyo ne yapmam gerek kaç kere denedim bitürlü o kampanyayın olduğu sayfayı bulamıyorum ne yapmam gerek :44:
cnm kampanyaları tıklıyorum ama tıklanmıyor
gelen mail de katılmak için tıkla diyor tıklıyorum giriş yap diyor giriş yapıyorum hiç birşey çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?