Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cavap verdiğin için çok teşekkür ederim canım onuda denedim kaç kere şimdi ama yine kampanyayla ilgili sayfa çıkmadı zaten çıksa şaşardım kaç yerden ürün kazandım hiçbiri elime geçmedi şans yok

cnm kampanyaları tıklıyorum ama tıklanmıyor
gelen mail de katılmak için tıkla diyor tıklıyorum giriş yap diyor giriş yapıyorum hiç birşey çıkmıyor

mozilladan açarak yap canımm..hay allah keşke yanında olsam yardımcı olurdum ama:26:

kızlar olayden ben kazanmışım, bir şey yapmama gerek var mı..onların göndermesini mi bekliycemm..:26:

Son düzenleme:
cnm mozilla nerde ayyy çok oluyorum ya...

mozilla hani explorer gibi internete giriş sayfası var ya, mavi topun etrafında tilki simgesi var, mavi ve turuncu renkte, nası anlatacağımı da bilemedim kızlar yanlış anlamayacağıınızı bilsem mail adreslerini isteyip yapcammm yani..

olayın sorusunda bi yanlışlık mı var..nemlendirici göz kremi bulamıyorum ben sitesinde..parfümsüz nemlendirici gündüz kremi olması gerekmiyor mu soru?

Olay'in cevabı sondaki şık olacak sanırım arkadaşlar. Çünkü diğer şıklar ürün bilgisi kısmında hiç geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…