Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bebek gelen hatunlar Rapor yazdınızmı FM e .. ben yazdım gönderdim mükemmel olmuş diye cevap yazdılar.. Buna güvenerek bidfe glissin kampanyasına katılmak istiyorum die mesaj attım dün :78:

Bebek gelen hatunlar Rapor yazdınızmı FM e .. ben yazdım gönderdim mükemmel olmuş diye cevap yazdılar.. Buna güvenerek bidfe glissin kampanyasına katılmak istiyorum die mesaj attım dün :78:

bebek ne ara geldi sana.. daha dün geldi bize kampanya. ya o kadar çabuk geliyo mu. ben haftaya gidiyorum diye gideceğim yerin adresini yazmıştım.

hero baby için nasıl bir yol izledin canım. ben iletişim bölümünden numune talep ettim ama doğru mudur? başka bir yolu var mı acep hazır bisküvimiz bitmek üzereykenn kızıma takviye gelsin..

Sitesine üye oldum cnm . adresime numune gönderilmesini istiyorumu işaretledim . 2-3 gün sonra gönderdiler.
kendi mail adresimle üye olmuştum öncedenn sadece kitapçık göndermişlerdi. eşimin mail adresiyle üye oldum hemen gönderdiler. numune istiyorum diyınce göndermiyorlar sanırım. bende yazmıştım çünkü :)

evet cnm benim de öyle oluyoo

ya benimkini umarım kargoya vermemişlerdir dün. bende onun derdine düştüm şimdi. adresi değiştirdim ya hiç 3 günde geleceğini tahmin etmiyodum

Evet istanbul'dayım belki ondan erken gelmiş olabilir.
Ama izmir'de bir arkadaş var ona da aynı gün geldi

peki hangi gün kabul ettiniz kampanyayı. ya ben haftaya memelkete gidicem diye oranın adresi yazdım. sen şimdi dedin ya canım 3 günde geldi diye tekrar buranın adresini güncelleştirdim . ama dün kabul etmiştim kampanyayı işte hemen yolladılar mı ki acaba. mail de attım fikrimühime ama cevap gelmedi henüz. yazmış olduğum adreste de şu anda kimse yok işte. biz gidip evi açacaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…