Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kuzuuuuu primada geliyoooooo
ben ona başvurmadım canımmm
şekerrrr ben ankaradayım senin paketinle ilgilenebilirim kalmasın ankaralarda yapayalnız....
teşekkürler canım ama asıl adresimi verdim, buraya yollayın başkasına teslim etmeyin dedim

she ürünleri piyasadan kalktı diye biliyorum, kalanları böyle mi dağıtıyorlar ki

kızlar tekin acarın cevabı neydi?
dün unutmuşum katılmayı:26:

Estee Lauder'in bu sene 30. yaşını kutlayan dünya çapında 20 farklı patente sahip DNA'nızı onaran ikonik serumu hangisidir?

Idealist Pore Minimizing Serum
Perfectionist CP+ Serum
Advanced Night Repair Serum
Idealist Even Skintone Illuminator Serum

Advanced Night Repair Serum

ben bulamadım ama Advanced Night Repair Serum ama bunu yaptım :44:inş. doğrudur.

‎2012'YE MERHABA YARIŞMASI

2011'i mutlulukla geride bırakırken, 2012'ye sağlıkla merhaba diyoruz.

2012'ye Merhaba Yarışmasına kayıt olanlar davetiyeleri kazanıyor.

Yarışmaya kayıt olan,
200. kişi 2 kişilik Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park karşılaşması VIP davetiyesi,
400. kişi 2 kişilik yılbaşı Bengü Konseri(İstanbul) davetiyesi,
600. kişi 2 kişilik yılbaşı Murat Boz Konseri(İstanbul) davetiyesi kazanacaktır.

Katılmak için https://www.facebook.com/MedicalParkHG?sk=app_114436571989799 adresine tıklayınız.

Facebook'ta Eşle Kazan | Facebook

KIZLAR BU YARIŞMAYI OYNADIM dediki tebrikler kazandın....sana ulaştırabilmemiz için adresini yaz falan filan yazdım tıkladım bu sefer de dedi ki en yakın zamanda sana ulaştırılacak ürünün gerçek mi acaba kazandım mı

bugün iyi günümdeyim sanırım bide şu blogdan kazanırsam değmeyin keyfime

bana da dedi
tebrikler vücud bakım seti kazandın diye:26:
her 25. kişiyeymiş ödüller
cidden denk mi geldik yoksa bi sorun mu var:26:

ekranı fotoladım,
yan çizerlerse kanıtım olsun
artık güvenmiyorum kimseye

Son düzenleme:

canım stildirektörün de de kazanmışsın sanırım nick aynı da

Şimdi bende yaptım aynısını bana da dedi hediyen en yakın zamanda eline ulaşacak diye. :26: Doğru mu ki:) Fa vücut bakım seti kazandın yazıyordu.

kazananlar kısmı var orada adın yazıyomu baksana canım benim yoktu acaba yeni kazandım diye mi çıkmadı diye düşündüm:26:

Ödüllü yarışmamız yarın 15.00-16.00 arasında sayfamızda! Herkese şimdiden iyi şanslar!

Paşabahçe | Facebook

Tıkla kazan açılmıştı ben kaydettirdim kartları
Hala %50 var kızlar. yetişebilirsiniz

Money Club

Vadaa Oyuncağı Hediye!

Siz de yeni yıla Vadaa'ların yılbaşı partisi ile girin Vadaa oyuncağı kazanma şansını yakalayın.

Partiye katılmak için; Worldcard - Yeni yılınız kutlu olsun!

Teşekkürler kızlar .
Bi yerden 2 hafta önce oyuncak kazanmıştım ama nere olduğunu unuttum fakat hala gelen giden yok :26:

ne tesadüf ben de kazandım kesin bi yamuk var bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…