ilk 32 buldum sona tabloları falan sayında 40 oldu valla coştumm kızlarrr
cevabı MAGIC GLOSS diye buldum
ilk saydığımda 35 diğerinde 36 buldum.. 36 yazdım ama galiba heyecandan birini iki defa yazdım.. keşke 35 yazsaydım :44:
ama partideki vadaları diye soruyor partide 30 vada yokmu toplam kaç tane vada vardır diye sormuyorki :44:
sorunun altında yazıyodu sanki canım :26:
cevabı MAGIC GLOSS diye buldum
Özgimmm toyzdan kazanmışsın, tebrik ederimmm
ToyzzShop
Toyzzshop.com da size uygun hediye bulmanıza yardımcı olan önünde HSA yazan resimdeki robotun adı nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt: HSA= Hediye Seçici Aygıt)
Bugünün kazananları Özge Nayan Hakgözi, Zeynep Özkan, Aynur Akdemir, Yegane Aka, Hatice Güzen ve Sinem Çelik'i tebrik ederiz.Kazananların adreslerini mail atmalarını rica ederiz.
Yarın saat 10:00 da yeni yarışmamızda görüşmek üzere iyi akşamlar.
Yarın hediye sayımız yine yükselecek ve 7 hediye vereceğiz
Vileda severler sayesinde yeni yıl haftasına müthiş bir giriş yaptık. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye bir kez daha teşekkür ederiz. İşte bugünün yarışmasında 8 doğru cevabını vererek yeni yıl haftasının ilk Vileda hediye paketini kazanan Vileda severler:
Hasibe Güler
Osman Rsm
Gülnaz Ocakoğlu
Tarik Acar
Kaan Bilge
Zeliha Kurtuldu Arıgan
Rukiye Madencan
Murat Goren
Şenay Sangu Özkan
Hande Degirmenci
neye göre belirleniyor acabaVileda severler sayesinde yeni yıl haftasına müthiş bir giriş yaptık. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye bir kez daha teşekkür ederiz. İşte bugünün yarışmasında ‘8’ doğru cevabını vererek yeni yıl haftasının ilk Vileda hediye paketini kazanan Vileda severler:
Hasibe Güler
Osman Rsm
Gülnaz Ocakoğlu
Tarik Acar
Kaan Bilge
Zeliha Kurtuldu Arıgan
Rukiye Madencan
Murat Goren
Şenay Sangu Özkan
Hande Degirmenci
Vileda severler sayesinde yeni yıl haftasına müthiş bir giriş yaptık. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye bir kez daha teşekkür ederiz. İşte bugünün yarışmasında ‘8’ doğru cevabını vererek yeni yıl haftasının ilk Vileda hediye paketini kazanan Vileda severler:
Hasibe Güler
Osman Rsm
Gülnaz Ocakoğlu
Tarik Acar
Kaan Bilge
Zeliha Kurtuldu Arıgan
Rukiye Madencan
Murat Goren
Şenay Sangu Özkan
Hande Degirmenci
burdan kazanan varsa tebrik ederim
:))))))))))))))sabah kargo geldi ama sevinemedim bile
kapıyı açınca kargocuyla beraber babam karşımda :26:
bide ne gelse beğenirsinizkotexxxx
babamda ne geldi aç aç diye tutturmasın mı :26:
ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım bidaha dedim kargocuynan birlikte gelme baba didim içimden
Nestle Çikolata
‎2012'ye Nestlé Çikolata'nın 2012 keyifli hediyesinden biriyle girme şansı devam ediyor :) Arkadaşlarını davet edenler yeni bir tahmin hakkı daha kazanıyor!
Nestle Çikolata - 2012 Keyifli Hediye | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?