Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bak o vileda sapının önündeki lila paspas beni yanılttı..bi tanesini 6 yaptım..

Foi Accessories
‎'Foi Accessories'dan Yeni Yıl Hediyesi' çekilişimiz tamamlanmıştır.

Kazananlar:

Hatice Sak Sağlam
Mesude Aybar
Arzu Balcin
Sibel Dilci
Begüm Nasırlıalp Küçük

sanırım ben bütün kampanyaları kaçırdım .. daha yeni aklıma geldi bakmak..devam eden başka kampanya var mı kızlar..

Vileda severler sayesinde müthiş bir yılbaşı haftası yaşamaya devam ediyoruz. Yoğun ilginizle biz de harika bir yeni yıl haftası geçiriyoruz. İşte bugünün yarışmasında ‘5’ cevabını veren ve 3. günün Vileda hediye paketlerini kazanan Vileda severler:

Ahmet Poyraz
Fatma Aksakal
Adalet Özercan
Aynur Hakan Mor
Erinç Fırtına
Sinem Yıldız Balaban
Zeynep İyigün
Erhan Bilir
İdris Gür
Gamze Tekin Özer

ToyzzShop
“Toyzz Shop'un 2001 yılında kurulan ilk mağazası hangi seçkin alışveriş merkezi içerisinde açılmıştır?” sorulu yarışmamız sona ermiştir. (Yanıt : Akmerkez)
Bugünün kazananları sırasıyla,
İsmet Altınışık, Nejla Dağdelen, Berna Uçar, İpek Barış, Muhterem Sevinç, Mehmet Uysal, Burcu Kırbaş, Kadriye Fucucu, Kübra Akdemir, Seda Beril’i tebrik eder, adreslerini mail atmalarını rica ederiz.
Bildiğiniz gibi yarın yarışmamızın son günü.2012 yılı şerefine yarın 12 hediye vereceğiz. Sorumuz yarın saat tam 10:00'da gelecek. Hediye de birden fazla seçenek olacak ve kazanan bu seçenekler arasından seçim yapabilecek.
Yarın için hepinize bol şans dileriz, iyi akşamlar.

Vileda ve toyzzda da yokum
sabah nivea sport mashine den set kazandım o da muallakta, mailime gelmemiş..
kızlar orda üç aynı logoyu yanyana getirenler cevaplasa..mailine bildiri geliyor mu?

sağolasın canım.:13:. darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun..

canım hangi ekmek kızatrma makinesini almıştın ben team kalorik gri olanı aldım eşim bir kere çalıştırdı bozuldu :)) elektrikçiye götürecek tamire

offf ya son zamanlar hiç birşey kazanamıyorum nazara geldim galiba hiçbir listede adım yokkk arçalikte olmadı beğeni toplayamadımm

Ariş Pırlanta Sanatı
Cuma gününün talihlisi siz olabilirsiniz, yarın saat 16.30'a kadar "Yeni Yıl Hediyesi" başlığına tıklayıp soruyu yanıtlayın, pırlantalı kolye kazanma fırsatını yakalayın !

canım hangi ekmek kızatrma makinesini almıştın ben team kalorik gri olanı aldım eşim bir kere çalıştırdı bozuldu :)) elektrikçiye götürecek tamire

aynısının turuncusu canım..demek bozuldu..bende çok uzun ömürlü olduğunu düşünmemiştim ama..2 kez lik te değildi yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…