Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Fa Türkiye
Merhaba Fa severler,

Fa "Eşle Kazan" uygulaması, Fa Türkiye Facebook sayfası üzerinden duyurusu yapılan bir uygulama değildir. Eşle Kazan uygulaması test aşamasında olduğundan dolayı henüz yapımı tamamlanmamıştır.
Bu uygulama yeni yıl itibariyle sizlerle olacaktır.

Bizi izlemeye devam edin, Fa ile ilgili en yeni haberleri bizden öğrenin! :)

kızlar fa dan yazılan yazı.boşu boşuna heveslenmişiz

iyi bari.. fake falan kandırmaca değil..

tıkla kazana katılmak çok yorucu verdikleri hediyelerde 2li 3 lira bunlarla uğraşmaya değmez bence insanı yoruyorlar ancak hiç katılmadım ben

2 3 lira olurmu hiç gecen haftaki 9 tl idi ondan önceki hafta 8 tl idi arada denk gelio ketcap falan ama genelde 6 tl ve üstü oluo iglolar mesela süperdi fish finger 9 tl idi bence ugras

kızlar trendyolda 20 tl'lik çekim var bunu ağbime kullanmak istiyorum nasıl o kuponu ağbime verebilirim bilen varmı :44: kupon kodu falan yazmıyor sayfamda

selam herkeslere
bugün dışarılardaydım anacığım geldi oğluma baktı biz de kızımla turladık yani kampanya neyim peşinde koşturmadım clear şampuan ve top gelmiş ikinci paket aynı adrese yani geliyor kızlar no panicc...
bu arada anneme kazandığım avon ve kotex den ses yok hala gelmeyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…