264 çekiliş hakkım var nivea'da.
kazanamazsam okutucam
kızlar trendyolda 20 tl'lik çekim var bunu ağbime kullanmak istiyorum nasıl o kuponu ağbime verebilirim bilen varmı :44: kupon kodu falan yazmıyor sayfamda
yasmin89 hoşgeldin gızzzzz mahpusluk bitti mi bacım :)))
trendyolda aktarım yok canım.
bugün gelen liptonum u demledim,bardağımla çay keyfi yapıyorum..
yalnız,bardak çok tasarım..
fa bızım duygularımızlanmı oynadıııııı
mersi canım..vavvvvvvv afiyet olsun canım
kızlar ya çok sinirlendim sizlere anlatayım dedim
3-4 gün önce bi yerlerden brillant perdenin face sayfasında bi yarışma görmüştüm tv reklamında en dikkatinizi çeken 2 konuyu yazın iki kişiye ödül demişlerdi neyse işte ben de kendimce yazdım. hatta birinin yorumunu görmüştüm kadın resmen uzun uzun cümlelerle anlatmış ama konudan uzaklaşmış . kim kazandı dersiniz bildiniz o hatun gayet normal yorum yapan birri ve asıl bomba yarışma süresi bitttikten sonra gecenin 03 ünde yorum yapan biri kazanmış. ben de sonuçlar açıklandıktan sonra bi baktım durum böyle demek ki dedikodu gibi uzun uzunn anlatılan yorumları beğeniyorsunuz bu saaten sonra kazananları tebrik ederim dedim sonra bu gece yarısı yorum bırakıp ve ödül 2 kişi ile sınırlı iken 3. kişi olarak ödül kazanan hatunu farkettim bi yorum da onun için bıraktım haksızlık olmuş diye... sonuç hem yorumlarım silinmiş hem de sayfadan engellenmişim bu nasıl iş ya ... çok gücüme gitti inanın karşımda olsalar çatır çatır hesap sorarım çünkü ayan beyan insanların gözüne soka soka yaptılar bunu.....oyyyy çokkk dertlenmişim yaa...
yok artık daha neler , başka face lerdende yaz bence canım
kızlar ariş pırlanta sanatı pırlantalı kolye hediye ediyor
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al bu da her 20. kişiye duvar stickerı veriyor
Worldcard - Yeni yılınız kutlu olsun!
beni de götür
Ajanda
HEDİYEMİZ VAR!
Yeniyılda AJANDANIZ güzel anılarla dolsun diyor ve BİR KİŞİYE BU ŞİRİN AJANDA'YI HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ................... Sayfamızı "Beğen"en ve bu yazıyı Profilinde "Paylaş"ıp aşağıya yorum bırakanlar arasında yapacağımız çekiliş sonucu............... bir kişi 2012 AJANDAsını kazanacak.............. Sonuçlar 31 Aralık akşamında açıklanacak........... MUTLU YILLAR.....
Ajanda | Facebook
teşekkürler canım ama kendisi bilgilerini girip benim hesaptan alışveriş yapabilir demi tatlım
slm benimde palamutlarım geldi 2 tane o kadar top formen avon yok piyasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?