Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

etı gofredo hem annem hem esım kazanms
gecen haftada ben kaanmıstım

nestledede varız esımlen :)

nestleden bardagım geldı bugun paramparca,tekrardan yollucaklarmıs :)

Sadakat Programı Gönüllülük Anketi / Fikri Mühim ..... Maillerinize bakın kızlar....

ay bu ne yaaa

biri bana okurmu lütfen:26:

hiç bişey kazanamıyorum bir kaç aydır nerdeysee

nestleden bende kazanmışım.maksat kazanmak değilmi adımı görünce altın bulmuş gibim sevindim

ayy ben de varımmmm:))
duyuran arkadaşa sonsuz teşekkürler...

https://www.facebook.com/allforkids?sk=app_79458893817
çocuğun fotoğrafını gönderen iki kişiye çek var kızlar ilgilenen varsa bi baksın:)

DREAM YOU, Dream You Dergi | Facebook takipçilerine hediyeler veriyor! İlk hediye "Ölümsüz Juliet" kitabı! Heeey kitap kurdu, hadi iş başına!

https://www.facebook.com/dreamyoudergi

TAÇ Bir De Sen Tasarla - Bir De Sen Tasarla | Facebook taç bir de sen tasarla diye bir yarışma var ama mimarlık öğrencisi filan olmak lazımmış ne bileyim belki katılan olur diye düşündüm gözden kaçmıştır belki.

yaa kızlar kaç aydır fikrimühim üyesiyim birsürü anket doldurdum ama hiçbişey kazandığım yok :2:
acaba diyorum ben bişeyleri eksik veya yanlış mı yapıyorum:18:

altınbaş nar sonuçları (ben buna katılmamıştım)
31.12.2011 tarihli Altınbaş Nar Kampanyası yarışmamızın sonuçları aşağıdaki gibidir. Gecikmeden dolayı özür diler, ödül kazanan üyelerimizi tebrik ederiz.

1. Merve Durmaz 6140
2. Hüseyin Çevik 6040
3. Ferda Başol 5906
... 4. Nesibe Güney Byrktoğlu 5899
5. Fatih Güney 5883
6. Ozlemim Özlem 5863SuperFresh

7. İlhan Umut 5793
8. Behice Şahin 5758
9. Begüm Nasırlıalp Kçük 5722
10. Ebru Gamze Sesçakan 5656

Süper yarışmamız SÜPER TARİF başladı! Her gün sabah 9'da yenilenecek soru ile günün tarifini doğru tahmin eden 4 kişiye Çeşnili Hazır Balık paketimiz hediye!
SuperFresh - Süper Tarif | Facebook

sayfada bulamadım kitap hediyesi yazısını

nestleden bende kazanmışım ne yazdığımı hatırlamıyorum bile,,yurtiçide olmuycak galiba kabul eden yok

nestleden bende kazanmışım ne yazdığımı hatırlamıyorum bile,,yurtiçide olmuycak galiba kabul eden yok

off benim de yok kabul eden

aloooo beleşçi misafirlerrrrr bi zahmet üye olun da biz de yararlanalım engin kampanya bilgilerinizden di mi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…