Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gece gece sinir oldum fikirmetreden 10 tl kazanmıştım daybuydayda çekim duruyodu ama kullanılmış gözüküyo.mail attım 29.08.2011 tarihinde kullanmışsınız diye mesaj geldi tmm o alışveriş yaptımda 26 kasımda kazandığım 10 lirayı agustosta kullamışımteknolojiye bak..

günaydınnnn

ARALGAME - Duvar | Facebook
ARALGAME
Yeni yılın ilk hediyesi bizden oynaması sizden :)

03 Ocak Salı günü saat 12:00’de başlayacak olan etkinliğimizde sizlere Call Of Duty serisinin son oyunu olan Modern Warfare 3’ü veriyoruz. Tek yapmanız gereken belirtilen saatte “Hediye Yağmuru” bölümüne girip karşınıza çıkan formu doldurmanız ve içerikteki soruya doğru cevabı verip göndermeniz.

yaa kızlar kaç aydır fikrimühim üyesiyim birsürü anket doldurdum ama hiçbişey kazandığım yok :2:
acaba diyorum ben bişeyleri eksik veya yanlış mı yapıyorum:18:

Beninde üyeliğim nerdeyse 2 yıl olucak , gelmiyor ordan fazla birşey , enson Nesfit gelmişti. Denemek dedava var ya , orası daha iyi gibi , yani bereketli

Günaydın , oyun PS oyunuymuş, soru da çalışmadığımız yerden gelir sanırım

Soket
Baskılı File Soket Çorap
10210
da bir kod var gibi ama okuyamıyorum beyaz yazılmış sanki bi baksanız kızlar??:26:

vichy sackurtaran oyunu

Vichy Dercos Animexil Pro Kazanan Katılımcılarımız:

Ayşe Demiral
Ayten Tekin
Bennu Karabenli
Ceren Zorlu
Demet Türkoğlu
Dilek Dinçsal
Dilek Kinali
Ebru Daş
Elif Biçer
Fatih Oğhan
Filiz Kismet Erduğan
Gktş Aktaş
Hasibe Sanli
Havva Ekşi Sakallıoğlu
İlkay Özel
Kadriye Sarı
Kübra Aylin Akdemir
Leman Özkan
Mine Kocaman
Müjgan Durgun
Nilgün Özdamar
Nilüfer Öngel
Nuran Kaya
Nurcan Kaplan Karabay
Nursena Yaşlı
Serap Şimşek
Sevcan Acar
Sibel Ertugrul
Yunus Cem Güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…