Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dondurmayı Seviyorum
‎"Panda'yla Şansı Yakala" kampanyamızda kazanan numaralar belli oldu! İşte şanslı numaralar...

Beğen-Kazan Yarışması Sona erdi!
.3 Ocak 2012 Salı, 10:30 tarihinde Flormar tarafından eklendi.Beğen-Kazan Yarışması sona erdi ve yarışmamızın son kazananları da belli oldu:

Ayşe Ayar

Ayşe Gündüz

Burcu Budakli

Canan Uzun

çağlayan Ince

Çağrı Kılıç

Dilber Demir

Dilek Intizam

Ecem Çelik

Emine Başar

Esin Kırca

Fatma Çetin

Gülçin Gencer

Hatice Dağıdır

ihsan topalömer Kilis

Köş Söyler Söyler

Melek ALTURK

Melek Buzdemir

Meryem Dursun

Murat Yalçın

Naile Mahmud

Nazlı Kaya

özlem Şahin

Pınar Demirelli

Seher Onart

Sevil Çelik

Sıla Kılıç

Tuğçe Kayhan

Vildan Şen

yağmur yasan

Yıldız Uluvardar

vichy saç kurtaran oyununda kazanmışım ama ne kazandığımı bilmiyorum öylesine oynamıştım hediyenin ne olduğuna bakmadım bile

http://cekilis.teleport.com.tr/

Bernardo
BERNARDO'DAN 3 AY BOYUNCA HER AY 3 KİŞİYE 12 KİŞİLİK YEMEK TAKIMI KAZANMA FIRSATI!

BERNARDO YAZIP; ADINIZI , SOYADINIZI, YAŞINIZI, KATILDIĞINIZ ŞEHRİ VE E-MAİL ADRESİNİZİ ARALARINDA BİRER BOŞLUK BIRAKARAK YAZIP 2363'E GÖNDERİN, 12 KİŞİLİK YEMEK TAKIMI KAZANMA ŞANSINI YAKALAYIN.

ÇEKİLİŞE AYRICA Bernardo WEB SİTEMİZDEKİ ÇEKİLİŞ KATILIM FORMUNU DOLDURUP CEP TELEFONUNUZA GELEN AKTİVASYON KODUNU GİREREK DE KATILABİLİRSİNİZ.

TÜM KATILIMCILARIMIZA BOL ŞANSLAR DİLERİZ.

***Kampanya 31.03.2012 tarihinde sona erecektir.

Bioder
Koşun kızlar yarışma var,bugün dolmuş olabilir belki 30 kişi ama yarın bunu unutmayalım. İlk 30 kişi kk olsun

Son düzenleme:
rica ederim keşke daha önce gelseydim kızlar bir aksilik olmazsa bu çorap seti sanırım benim çünkü ilk ben buldum :))) facedede öle yazıyor ama bakalım tabi kısmet yinede :)

YARIŞMAMIZ BAŞLADI...sitemizde bulunan ürünlerimizin 1 tanesine resmin içine yerleştireceğimiz kodu akşam 17:00 ye kadar onlinesatis@doresocks.com a mail atan yarışmacılar arasından 1 kişiye çorap seti kazanma şansı yakalayacak bol şans...

böyle yazıyor canım hayırlısı olsun

anladım cnm çekilişle falanmı bilmiyorum tabi ama ilk bulan olsa o ben olurdum :))) sanırım hayırlısı artık tşk ederim bilgi için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…