Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yeni projemiz! Bu projemiz İstanbul'da yaşayan lise öğrencileri için :) Büyük bir reklam firması bir konuyla ilgili lise öğrencilerinin fikirlerini merak ediyor. Toplamda seçilecek 12 genci firmalarına davet ediyor ve fikirlerini soruyorlar. Teşekkür hediyesi olaral gittigidiyor'dan 50 TL'lik hediye çeki veriliyor. İlgilenenler www.fikirsensin.com'dan form doldurabilirler. Sevgiler.

DORE ÇORAP
KAZANAN YARIŞMACIMIZ '' ÜMMÜHAN KORKAK '' TEBRİK EDERİZ İYİ GÜNLERDE KULLANINIZ... adres ve bedeninizi mail atarsanız seviniriz...

Ülker ducrosun cevabı 10 olacak kızlar.. Köri nedir diye google amcaya sordum içinde ne var ne yok saymış

Köri nedir?
Köri birçok baharatın karıştırılmasıyla elde edilen bir baharattır. Hindistan ve Güneydoğu Asya’da yaygınca kullanılanıyor. Serin kuru ve karanlık yerlerde saklanarak tazelği korunuyor. Körinin içinde kimyon biber zerdeçal kişniş karanfil kakule zencefil hintcevizi demirhindi ve acı kırmızı biber bulunmaktadır. Köri yoğurt limon suyu ve sarmısakla bir karışım hazırlayarak kırmızı et veya tavuk yemeğinin üzerine sos yapabilirsiniz.

Bundan esinlenerek 10 dedim

ben 10 yaptım ama emin değilim:44::44::44::44:

ben de 4 dedim salladım

orta iyidir deyip 7 yaptım bende. Genel olarak körinin içeriğini aradım , bir yerde 6 çeşit saymışlardı ben de bir de benden olsun dedim 7 yaptım. :18::18:

bir siteden körinin içindekilere baktım 6 vardı o yüzden 7 yaptım ben

süpersiniz

ducros'un geçen sorudaki kazananı kim acaba göremedim de...

bu arada vadaa'dan sadece annem adına kazanmışım buna da şükür

şu este çıkmadı ya ona üzülüyorum nası güzel bi hediyeydi yaaa

vada sonuçlarını bulamıyorum biri linki verebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…