Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni yılda üç günde üç ödül kazandım . foli giyim avon etiketleme yarışması ve panda dondurma

oysa yeni yıl kararım bu işleri bırakmaktı hadi hayırlısı....

Bende görsellerden baktım , 10 civarı baharat vardı

‎"Ejderha Dövmeli Kız " filminin ön gösterimine çift kişilik davetiyem var yarın akşam istinye parkta gitmek isteyen bana bilgi versin

tatlım sepeti sormuyor ki köri sosunda kaç çeşit baharat var diyor değişik yoldan ama sonuç doğru sanırım ben de 7 dedim
bılıorum cnm sepetı sormadıgını
ama korıylen alakalı gorsellerde
baktım sepetın ıcınde 7 tane vardı
sıklardada vardı bnde öle yaptım
Dumançanta facebook ta yarışması var isteyen baksın beğendirmeli yarışma link atamadım

duman canta gerı kaldırmıs yarsmayı

More vizyon
Bu ürün resmini arkadaşlarıyla paylaşan bir bir kişiye,
bu ürün luv ya dan hediye
son tarih :

07-01-2012 cumartesi saat 17: 00
More vizyon | Facebook

Şu setin güzelligine bakar mısınız! E o halde biraz daha ödül verelim diyoruz, hadi ödüllü soru, cevaplamayan kalmasın! KullanAtMarket - Ödüllü Soru | Facebook

epilasyon kaılıcı depilasyon geçici olacaktı o

bu yıl mayaların yılı dierekten bi bakem napıyolar die baktım bunu buldum https://www.facebook.com/yuvaclub?ref=ts&sk=app_279591278732475

vadayıda kazanmak ne zormuş pes yaa

Darphin Yeni Yıl Sürprizi uygulaması kazananları belli oldu! Kazananların tüm listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Esra Sözen
Sena Önder
Derya özfındık
Sinem Gökgöz
Bengü Ucar
Sezen Algedik
Gülhan Caner
Aysun Şenlik
Burcu Çevrimkaya
Arzu Tekin
Seval Ayaltı
Begüm Toptaş
Emine Vurucu
Simin Kaya
gülec Hulya
Gülçin Ünal
Yasemin Teker
Serra Ayaz
Ebru Soykarafakılı
Çigdem Sarı

Dioxide Çekilişinde Aşağıdaki İsimleri Yazılı Olan Arkadaşlar,

Ürün Teslimi, Adres Bilgileri ve Kimlik Bilgileri için Lütfen 0212 347 0 347 Numaramızdan bize acil ulaşınız.

Saygılarımızla

ŞEREFNUR ALTINOVA
RAVZA TÜRBAN
EMİR EKİNCİ

yeni yılda üç günde üç ödül kazandım . foli giyim avon etiketleme yarışması ve panda dondurma

oysa yeni yıl kararım bu işleri bırakmaktı hadi hayırlısı....

hayırdır neden ?sanki toz işi yapıyormuşta, tövbekar olmuş gibi konuştun..allah iyiliğini versin..

kızlar bu avondan serum mu ne kazanmıştık ya.ben gibi gelmeyen varmı.mail falanmı yollasak.birelri bizim hediyelerin üstüne yattı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…